08.05.2023.

22:30

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

U TRENUTKU POMISLIH DA JE KRAJ MOM ŽIVOTU! Osman Karić se potresnim rečima obratio Stefanu nakon posete u zatvoru: Znam da si se postideo

Bivšem učesniku "Zadruge", Stefanu Kariću, određen je pritvor u trajanju od 30 dana nakon što je prebio Natašu Šaviju i naneo je teške porede, zbog kojih je hitno hospitalizovana i operisana.

Stefanov otac, Osman Karić posetio ga je danas u zatvoru, nakon čega je otkrio da se oseća loše, jer svog sina nije odgajao da bi bio u zatvoru, kao i da se oseća poniženo zbog cele situacije u kojoj se našao njegov naslednik.

Informer

Osman Karić, Stefan Karić

- Osećam se jako poniženo i emotivno skrhano. Iskren da budem, bio sam u tim zatvorskim uslovima i znam kako mu je. Rekao sam jednom davno sebi da me te zatvorske zidine vise nikada neće videti, a desilo mi se još gore od toga da sina koga sam vaspitavao u totalno drugom smeru sad posećujem. Jako mi je teško - rekao je Osman za "Blic".

Osman se sada oglasio na svom Instagram profilu i tom prilikom posvetio pesmu svom sinu, zbog celokupne situacije u kojoj se našao. 

Informer

- Tvoj osmeh danas bio je lažan meni, kao tvom ocu, bio je važan. Znam da kada si me video pocrveneo si. I znam da si se postideo. Tvoj sjaj od suze u oku u trenurku pomislih da je kraj mom životu. Zbog tebe, sine, ja samo dišem i često u mislima tebi pišem - napisao je Osman, koji je u više navrata govorio kako će osuditi sina ukoliko se utvrdi da je Natašu pretukao.