11.05.2023.

16:37

Foto:

Džet set

"ZVEZDA GRANDA" OTKRILA KAKO ODRŽAVA TRUDNOĆU! Tamara Milutinović ne može bez ovih namirnica!

Bivša "Zvezda Granda" napravila je pauzu u pevačkoj karijeri i posvetila se trudnoći. Tamara Milutinović sada pazi šta jede, a na njenom meniju nalazi se raznovrsno voće. Ona se odmah pohvalila na društvenoj mreži Instagram i otkrila koje sezonsko voće konzumira.

Informer

Ovo jede Tamara u trudnoći


Inače, pre dve nedelje, na svoj rođendan se udala za fudbalera Darka Jevtića i tom prilikom otkrila da čekaju devojčicu, a sada je objasnila i da je želela da prvo dete biti žensko.

Informer

Tamara i suprug Darko

- Priželjkivala sam devojčicu, neću da krijem, a to mi se i ostvarilo. Već smo odabrali i ime ali neka ostane tajna još malo - rekla je Tamara i dodala da se u medijima neće pojavljivati dok se ne porodi:

- Osećam se blagosloveno i veoma lepo. Ovo je moje poslednje pojavljivalje sve do porođaja i zaista moram da vam se zahvalim na svemu do sada što ste me uvek maksimalno ispoštovali - kaže pevačica.

Informer

Tamara i Darko

Inače, Tamara je uzela i prezime svog supruga Darka Jevtića koga je upoznala preko društvenih mreža. Budući roditelji planiraju da naprave veliku svadbu za sve prijatelje i kolege nakon što se pevačica bude porodila.