18.05.2023.

11:05

Foto: ATAIMAGES

Džet set

EMIR HABIBOVIĆ ČEKA DRUGO DETE SA 15 GODINA MLAĐOM KOLEGINICOM! Saznali pol bebe, Tamara podelila srećne vesti (FOTO)

Bivši takmičari "Zvezda Granda", Emir Habibović i njegova 15 godina mlađa supruga, Tamara Selimović prošle godine postali su roditelji devojčice Ariane, a pevači se sada otkrili da čekaju još jednu bebu. 

Tamara je na svom Instagram profilu podelila snimak u kojem su ona i njen suprug odlučili da na neobičan način, bez okupljanja velikog broja ljudi, saznaju pol bebe. 

Informer

Tamara Selimović objava na Instagramu

Naime, Tamara je u društvu svoje ćerkice otvorila kutiju iz koje su izašli roze baloni, a u pozadini je išla pesma "Mala princeza". 

- Još jedna! - poručila je srećna pevačica.

Informer

Tamara saznala da će postati majka još jedne devojčice

Čini se da se osim nje tome obradovala i mala Ariana koja je odmah igrajući se sa balonima ušla u veliku kutiju, a ovaj emotivan trenutak Tamara je odmah zabeležila na svom Instagram storiju.

Podsetimo, Tamara i Emir prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja u junu prošle godine, a povodom dolaska naslednice organizovali su gala proslavu u jednom prestoničkom hotelu gde su okupili porodicu i prijatelje, ali i brojne pripadnike estrade.

Jednom prilikom Emir je otkrio detalje Tamarinog porođaja, a verovali ili ne u tom momentu je bio van zemlje.

Informer

Emir i Tamara

– Ja sam u četvrtak otišao u Austriju gde sam imao nastup i računao sam da se neće poroditi dok se ja ne vratim, ali ona je imala osećaj da će to biti u petak i bila je u pravu. Nakon nastupa, legao sam da spavam i ostavio sam telefon pored glave za svaki slučaji trgnem se oko 3 i vidim propuštene pozive. Ona je bila sama kod kuće i uspaničila se, rekao sam joj da ide kod komšija, koje nismo ni znali od ranije i oni su je odvezli u bolnicu i zahvaljujem im se – prisetio se Habibović nedavno za "Grand".