• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

24.12.2022

13:26

ŠABANOV NASLEDNIK OTKRIO TAJNU DOBROG BRAKA! Evo šta kaže pevač o odnosu sa 14 godina mlađom ženom!

printscreen

Estrada

ŠABANOV NASLEDNIK OTKRIO TAJNU DOBROG BRAKA! Evo šta kaže pevač o odnosu sa 14 godina mlađom ženom!

Podeli vest

Emir Habibović važi za jednog od najzauzetijih i najtraženijih pevača na našoj javnoj sceni. Kako se bliže novogodišnji praznici, tako Šabanov naslednik sve više radi

Kako u ovom periodu nema dovoljno vremena za porodicu, Emir otkriva da li u njegovom domu vlada praznična euforija i da li je on zadužen sa poklone naslednicima.

Foto: printscreen

Emir u skladnom braku

U mom domu je uvek veselo i uvek pesma vlada. Potičem iz muzičke porodice, tako da ako ja ne pevam, peva tata, ako ne on, onda peva žena. Obaveze i posao su takvi da nisam za praznike kod kuće, ali se uvek potrudim da sve bude kao da sam ja tu. Volim da ih obradujem i da ih iznenadim, uvek posle Nove godine i praznika, ja sa porodicom odvojim pet dana i odemo negde da odmorimo. Tada im posvetim svu pažnju. - tvrdi Emir Habibović. 

Pevač je već tri godine u skladnom braku sa kolegincom Tamarom Selimović sa kojom ima ćerku Arijanu. Kako je na početku nailazio na osude pojedinaca zbog velike razlike u godina, sada priznaje kako su on i njegova supruga reagovali i prevazišli takve negativne priče i komentare koji su kružili o njima.

Foto: printscreen

Emir u skladnom braku

-Evo ulazimo u treću godinu, sve fukcioniše kako treba. Tamara je snimila i novu pesmu i četiti kavera sa Acom Sofronijevićem. Publika je zaista traži i ona zaslužuje svoje mesto na ovo m zvezdanom nebu. Ja sam joj podrška, ali neću biti uvek prisutan. Znate kako je to u današnje vreme, neka ide sve prirodno, bitno je da je publika prihvati, a nju je siguran sam prihvatila. Između nas je 14. godina razlike, nije to sad preko dvadeset godina, to je zaista preterano. Nisam reagovao na takve komentare, kod nas je pobelila ljubav, a ne interes – dodaje Emir.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srki

pre 1 godinu

Ko je ovaj?!Jel Ilda zvala na godišnjicu smrti samo jednog i jedinog naslednika njenog oca Jovana Mihaljicu...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija