19.05.2023.

07:40

Foto: Instagram printscreen/krstinja_official

Džet set

SMRŠALA SKORO 100 KILOGRAMA! Krstinja Todorović nakon operacije smanjenja želuca i zatezanja kože pokazala golišav stomak

Takmičarka "Zvezda Granda", Krstinja Todorović, svojim vokalnim sposobnostima oduševila je žiri i publiku več pri prvom pojavljivanju na sceni pomenutog takmičenja. Međutim, ona je skoro stalno dobijala kritike na račun svog izgleda jer je u tom momentu imala višak kilograma.

Informer

Krstinja Todorović

Ipak, nakon završetka takmičenja, pevačica se podrvrgla operaciji smanjenja želuca, kao i zatezanju kože i tom prilikom je smršala skoro 100 kilograma.

Sada je na svom Instagram profilu Krstina ubacila fotografiju u haljini sa velikim dekolteom, koja je imala prorez na stomaku i dodatno istakla vitku figuru mlade pevačice.

Krstinjino izdanje oduševilo je mnoge, te je ispod objave usledila lavina pozitivnih komentara.

"Ovo je ludilo, svaka ti čast", "Bravo devojko", "Kakva žena kakva lepotica", "Neverovatno kakva tansformacija", "Krstinja izgledaš boli glava", "Ova devojka treba da služi kao primer mnogima", "Upornost se uvek isplati" - bili su samo neki od komentara.

Informer

Krstinja Todorović

Podsetimo, Krstinja se nedavno razvela od muža, nakon četiri godine braka o čemu je javno govorila:

- Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina - ispričala je ona.