25.05.2023.

12:17

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

JK OSULA PALJBU PO N1, A U SVE UPLELA I SEKU ALEKSIĆ! Mislite da možete da se*ete po meni, a da vam ja ćutim dok kršite moja prava?!

Jelena Karleuša je već danima u medijskom ratu sa televizijom N1! Pop zvezda im zamera što nekoliko dana u svojim emisijama zovu razne glumce i analitičare koji komentarišu njeno gostovanje u emisiji "Hit tvit" na TV Pink.

Ceca Bojković, Gorica Popović, Aleksandar Radojičić i Hana Selimović su samo neki od glumaca koji su reagovali na pevačicine izjave u pomenutoj emisiji.

"I sad je pitanje – rođaci, ko vam daje pare da vi lepo živite i s kojim pravom vi, koji lepo živite, jer mnogo se serija snima i nikada glumci nisu bili besniji, čast izuzecima, pa se postavlja pitanje ko je tu lud? Mislim, onda nemojte da glumite u serijama i filmovima, nemojte da uzimate pare od države i idite, demonstrirajte protiv Vučića. Samo moramo da budemo fer-plej i da kažemo onako kako jeste. Ovde je kao neka, s oproštenjem, sprdnja", rekla je Jelena u nedelju u emisiji "Hit tvit" što je zametalo nekim glumcima.

Informer

Jelena Karleuša

Karleuša sada traži od rukovodstva ove televizije da je pozovu u svoj program kako bi ravnopravno odgovorila svima koji je danima napadaju.

"Dobro jutro. Htela bih da pitam ljude sa N1 televizije kada će me pozvati da gostujem kod vas da vam uživo odgovorim na sve prozivke? Šta ste vi mislili? Da možete da se*ete po meni, a da ću vas ja ostaviti na miru da možete mirno da kršite moje ljudsko i demokratsko pravo na odgovor i odbranu?! Koji idiot vam radi PR? Vi i ja nismo meč Vučić - Tatalović! Mi smo meč Putin - Zelenski! Morali su da vam kažu, niste odavde, pa niste znali! Zovite i moju drugaricu Seku Aleksić. Zbog nje ću u studiju biti dobra. Zovite i glumce! Pokloniću im prvih pet rundi, a onda ću zamoliti Seku da izađe. Samo ona, vi ne. Čekam isfenirana!", napisala je Jelena na Instagramu.