• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.05.2023

18:18

KARLEUŠA PONOVO RAZMONTIRALA GLUMICU: Ej, "N1" čekam da me pozovete da uživo objasnim koliko para sam dobila od države, ali onda da to isto kaže Gorica!

Tanjug, Printscreen

Politika

KARLEUŠA PONOVO RAZMONTIRALA GLUMICU: Ej, "N1" čekam da me pozovete da uživo objasnim koliko para sam dobila od države, ali onda da to isto kaže Gorica!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša ponovo je danas razmontirala glumicu Goricu Popović.

Popovićeva je za "N1" istakla da je interesuje da li Karleuša plaća poreze državi koju brani.

Pevačica je to videla i odmah reagovala.

Foto: printscreen instagram

" Branim državu? Ja? Od koga? Od vas koji ste od države uzeli milione?" napisala je Karleuša.

Foto: printscreen instagram

Pevačica je, nedugo zatim, pomenula i TV "N1" i rekla da čeka njihov poziv kako bi objasnila i rekla koliko novca je dobila od države, ali da nakon nje to isto mora uraditi i Gorica Popović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
robijaće Rošavi Pičkousti i br

pre 10 meseci

Karleuša, Kristijan, Aco Šmrkas i ovi Danilovi ortaci su vaša normalna Srbija ??? https://twitter.com/sergioni007/status/1659989833916325892

Rajko

pre 10 meseci

Gorica je odlična glumica, umetnica, a šta ono bješe JK, a da ona je reklamirala sopstveni mladež na intimnoj regiji, bljak

Veca

pre 10 meseci

Kreketuša pardon Karleuša je samu sebe razmontirala a jednoj Gorici Popović nije dorasla ni cipele da joj čisti! Toliko o SNS Kretenuši!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija