• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

20.07.2024

08:48

(FOTO) Zbog ove seksi scene Nede Arnerić i Ljubiše Samardžića gorela je cela Jugoslavija: Evo kako su je snimili i šta im je bilo najteže

Printscreen/YouTube

Kultura

(FOTO) Zbog ove seksi scene Nede Arnerić i Ljubiše Samardžića gorela je cela Jugoslavija: Evo kako su je snimili i šta im je bilo najteže

Podeli vest

Film "Moj tata na određeno vreme" u bioskope se pojavio davne 1982. godine.

Osim što je okupio sjajnu glumačku ekipu bio je i jedan od retkih filmova u kojem su se, u to vreme, mogle videti seksi scene među glavnim glumcima.

Glumačku postavu činili su Milena Dravić, Neda Arnerić, Ljubiša Samardžić, Boris Dvornik, Bata Živojinović, Seka Sablić, Nikola Kojo i Gala Videnović.

Neda je u filmu tumačila lik profesorke fizičkog vaspitanja u jednoj školi, a Ljubiša nastavnika koji je na birou i čeka da dobije posao u istoj školi. Njih dvoje se tako upoznaju i počinju da flertuju jedno s drugim.

Foto: Printscreen/Youtube

 

Ostala je upamćena legendarna scena iz filma kada njih dvoje odlaze u saunu. Neda je u kupaćem kostimu dok Ljubiša sramežljivo sedi pored nje obučen od glave do pete. Glumica koja je tada važila za seks simbol uspeva da ga oraspoloži i na kraju ga nagovara da se skine.

Tokom ove seksi scene Neda i Ljubiša se smeju, dodiruju, prskaju vodom i to je bila filmska scena o kojoj se najviše pisalo u medijima te godine širom bivše Jugoslavije.

Foto: Printscreen/Youtube

 

Više puta tokom karijere Neda je pričala da joj nije bilo teško da snimi takvu scenu jer je pre tog filma radila mnogo slobodnije erotske scene.

S druge strane, Ljubiša je jednom prilikom rekao da mu je pomalo bilo neprijatno.

- Znate, nisam ja tokom karijere snimao mnogo seksi i slobodnih scena. Pored mene je sedela Neda, koja je prava dama i iskreno nije mi bilo svejedno. Volim i poštujem žene i trudio sam se da to uradimo što profersionalnije moguće. Najteže je bilo da izgledamo potpuno opušteno i prirodno tokom snimanja te scene - ispričao je Ljubiša jednom prilikom.

Ljubiša Samardžić preminuo je 8. septembra 2017. godine, a Neda Arnerić 10. januara 2020. godine.

Kako je zgledala kultna scena možete pogledati u galeriji na kraju teksta:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

HIT! Bivši ministar DSS za svoje postupke i Rio Tinto okrivio Komunističku partiju, vratio se u 1945, pa potvrdio: Rudarstvo nam treba, od toga živi 40.000 ljudi
Politika

HIT! Bivši ministar DSS za svoje postupke i Rio Tinto okrivio Komunističku partiju, vratio se u 1945, pa potvrdio: Rudarstvo nam treba, od toga živi 40.000 ljudi

Nekadašnji ministar nauke i zaštite životne sredine i rudarstva i energetike iz redova Demokratske stranke Srbije (DSS) u periodu od 2004. do 2008. godine Aleksandar Popović pokušao je da na krajne apsurdan način spere krivicu sa sebe i bivše vlasti, čiji je deo bio kada su doveli Rio Tinto u zemlju.

20.07.2024

10:12

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima!
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima!

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija