08.06.2023.

10:40

Foto: Dejan Milićević

Džet set

GLUMAC POSTAO VODITELJ I ZAŠTITNO LICE INFORMER TV! Aleksandar Baošić zbog Ksenije prihvatio jutarnji!

Aleksandar Baošić kaže da je prihvatio posao voditelja jutarnjeg programa na Informer TV zbog drugarice iz detinjstva Ksenije Bujišić. On je u ponedeljak imao vatreno krštenje na našoj televiziji, gde se odlično snašao.

Informer

Aleksandar je novo lice Informer TV


- Kada sam došao na razgovor za posao, nisam baš bio siguran da li da prihvatim ponudu. Ali kada sam saznao da će mi partnerka biti Ksenija Bujišić, koju poznajem još iz UMS škole za talente, bilo mi je lakše. Ona mi pruža veliku sigurnost. Radili smo zajedno emisiju "Siti kids" kad smo bili mali, pa od tada imam voditeljskog iskustva. Mislim da sam se, uz dobru pripremu, snašao kako treba. Naučio sam šta je tema, koga treba da pozovem od sagovornika, ali i kako izgleda koncept emisije od početka do kraja - kaže Baošić.


On otkriva koliko mu je naporno da ustaje rano zbog jutarnjeg programa.

Informer

Zbog Ksenije je prihvatio posao


- Ustajem u 4 ujutru, pre svitanja, popijem kafu i krećem na posao. Onda imam probu kostima i pripremu za emisiju. Za sada mi ustajanje nije problem, zato što sam tokom studija radio noću, da bih platio fakultet i sve dažbine, a danju učio - objašnjava voditelj.


On je u seriji "Klan" imao zapaženu ulogu Brace, ali sada neće moći u potpunosti da bude posvećen glumačkom poslu, jer radi kao voditelj.

Informer

Aleksandar kao Braca u seriji "Klan"


- I zbog toga sam se dvoumio da li da prihvatim da vodim jutarnji program, jer sam svestan da neću moći da se posvetim glumi. Milan Kalinić, Andrija Milošević, Boki Perić, Dragan Marinković Maca i još neki glumci su se oprobali i u voditeljstvu, tako da nisam jedini. Razgovarao sam sa kolegama sa klase, od kojih sam dobio podršku da prihvatim novi posao. Nisam mogao da živim samo od epizodnih uloga koje sam dobijao u serijama "Šifra Despot", "Ubice mog oca", "Urgentni centar", "Klan", "Pasjača", pa sam radio razne fizičke poslove kako bih preživeo. I to je jedan od razloga zbog kog sam prihvatio da budem voditelj. A i zaslužio sam da budem u javnom svetu i da predstavim sebe kao voditelja jutarnjeg programa - iskren je Aleksandar, koji ima i svoju autorsku predstavu "Razvod".