• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

06.06.2023

07:50

UZBUĐENA SAM! Ksenija Bujišić pred ulazak u studio progovorila o prvom radnom danu na televiziji Informer!

Printscreen/instagram

Estrada

UZBUĐENA SAM! Ksenija Bujišić pred ulazak u studio progovorila o prvom radnom danu na televiziji Informer!

Podeli vest

Poznato TV lice, Ksenija Bujišić, koja je vodila vremensku prognozu, a zatim i emisiju "Šok tok", postala je voditeljka jutarnjeg programa televizije Informer.

Razgovarali smo sa Ksenijom u šminkernici naše televizije pre početka jutarnjeg programa, gde nam je otkrila kako se oseća prvog radnog dana, kao i to da li se plaši izazova koji su pred njom.

- Uzbuđena sam. Nekako, prvi put u životu sam ovoliko dugo bila bez radne obaveze. Zato što sam se porodila i onda sam bila na tom porodiljskom duže nego što je to bila moja prvobitna zamisao. Međutim, tako su se namestile neke okolnosti. Jesam uzbuđena i mislim da još uvek nisam ni svesna da počinjem da radim. Sve ovo mi je falilo. I malo da se proćaska u šminkernici, jer je tu uvek najzanimljivije, da se sređujemo, to uzbuđenje... Tako da, baš sam srećna - rekla je ona i otkrila da joj uopšte nije teško da vodi jutarnji program, te da ustaje rano:

Foto: M.G.

Ksenija Bujišić, voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Informer

- Bio mi je problem kada sam prvi put promenila način života i iz zabave stigla u jutarnji program. Kada sam radila vremensku prognozu na Prvoj, tada mi je to bio šok "Kako ću, sad treba da ustanem u vreme kada sam nekada maltene išla na spavanje", ali tad sam ustvari okusila čar jutra, koliko je lepo kada završiš sa poslom rano i taj osećaj da si već oko 13h gotov i da imaš ceo dan slobodan. Tada sam shvatila sve moguće benefite tog jutarnjeg programa. Tako da, na to rano ustajanje ne gledam kao na neku muku i neki teret. Naprotiv, baš mi je drago što sam ponovo u tom svom ritmu koji mi prija.

Bujišićeva kaže da joj novi radni ritam u potpunosti odgovara.

- Kada sam postala majka na posao sam se vratila već dva meseca nakon porođaja i vrlo mi je odgovaralo zbog ritma života novopečene mame da sam što ranije gotova sa svojim poslovnim obavezama. Sad se ne menja ništa, s tim što me umesto jednog kod kuće čeka dvoje pilića. Tako da, mislim da je i zbog dece radni ritam odgovarajući. Ključ je dobra organizacija, a meni to ide od ruke.

Voditeljka priznaje da joj se dopada kolektiv televizije Informer, kao i da je mnoge ljude upoznala dok je radila u drugim medijima.

- Neke znam i od ranije. Ljudi iz naše branše se manje-više svi znaju. Pozitivno sam se iznenadila, nisam ni znala sa kim sam u timu. Moram da kažem da sam pozitivno iznenađena kako sam prihvaćena i verujem u nas, sigurna sam da ćemo zajedničkim snagama ostvariti svoje ciljeve koje smo zacrtali i zamislili.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
turska genetika 500 god karanj

pre 10 meseci

Da je naci jednu servkinju koja ne izgleda kao crno poture

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija