11.06.2023.

08:45

Foto: Instagram/printscreen

Džet set

ZA TRI NEDELJE UGOJILA SE ENORMNO, A ONDA JE OTKRILA DA IMA DIJAGNOZU! Glumica otkrila kako se izborila sa viškom kilograma i zdravstvenim problemom

Naime, ona je otkrila da se, svojevremeno, za samo 23 dana, ugojila čak 10 kilograma.

Atraktivna glumica istakla je da se njena kilaža otela kontroli, te da je, kako kaže, počela da se goji i od vazduha. Rajovićeva je potražila pomoć lekara, koji je ubrzo ustanovio da boluje od insulinske rezistencije, nakon čega je svoju liniju uspela da dovede u red.

Informer

Sofija Rajović

- Držala sam neke dijete, bile su deprimirajuće jer bih se hranila vrlo rigorozno, a gubitak težine bio je minimalan. Jednom sam smršala samo 400 grama. E, to dovodi osobu u ludilo. Vi se mesecima odričete nečega, merite se, i kad stanete na vagu vidite gubitak od ne znam koliko grama. Pa onda promenite dijetu i opet se dešava ista stvar, a onda odete na jedan ručak i sva ta kilaža se vrati - priča Sofija, pa nastavlja:

Informer

Sofija Rajović

- Osećam preveliku potrebu za slatkim, to je školski primer insulinske rezistencije i onda mi je bilo čudno što niko nije posumnjao na to jer sam svaki put striktno rekla da imam nenormalnu potrebu za slatkim, da čak i posle određene količine slatkiša, iako prestanem da jedem u tom trenutku, opet bih jela - kazala je glumica u emisiji "RTS ordinacija".