15.06.2023.

13:14

Foto: Branko Pantelić

Džet set

SMRŠALA SAM PREKO 70 KILOGRAMA! Ivona Jo otkrila sa kakvim se problemima susrela nakon "Zvezda Granda": To je bio mukotrpan period za mene

Gost u sklopu zabavnog dela Jutarnjeg programa kod voditelja Milija Čolića na televiziji Informer bila je pevačica Ivona Jovanović, poznatija kao Ivona Jo, nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda". 

Informer

Mili Čolić

Ivona je nakon takmičenja "Zvezde Granda" smršala preko 70 kilograma, a sad je otkila kako je sve to izgledalo.

- Saša me je kritikovao zbog mog izgleda. Od tada sam počela da radim na sebi i poslušala sam šta su mi rekli. Zdravlje je najbitnije ipak. Ja sam od tada smršala preko 70 kilograma. Pre operacije smanjena želuca sam imala 145,5 kilograma. U avgustu 2022. sam išla na operaciju smanjena želuca u Turskoj i od tad sam krenula naglo da gubim kilograme. Smatrala sam da je operacija bila najbolje rešenje za mene. Nakon intervencije sam dobila knjigu po kojoj sam pratila šta i kako da jedem. To je bio mukotrpan period za mene. Šest meseci nisam mogla da jedem tvrdu hranu. Krenula sam da treniram jogu, a sada moram da idem i na operaciju skidanja viška kože jer mi je ostalo dosta kože nakon gubitka kilograma - rekla je pevačica. 

Informer

Ivona Jo

Pevačica je priznala da li je skratila svoje prezime po uzoru na pevačicu Saru Jovanović, koja se javnosti predstavlja kao Sara Jo.  

- Moje Ivona Jo je nastalo pre 10-ak godina jer nisam mogla da upišem svoje ime i prezime na Instagramu, zbog toga je nastalo Jo. U Makedoniji nas nema, unikatna sam, ali ovde je Jo često - dodala je Ivona.

Informer