23.06.2023.

08:20

Foto: Instagram prntscreen/elenakaraman.essenceofliving

Džet set

ELENA KARIĆ KUPILA VILU U FRANCUSKOJ! Ćerka Verice Rakočević se pohvalila novom nekretninom!

Elena je pre više od decenije sa nekadašnjim suprugom Jugoslavom Karićem kupila imanje na Kosmaju na kojem su izgradili vilu koju je ona, lično, opremila nameštajem s obzirom na to da se bavi uređenjem enterijera. Međutim, nakon razvoda, Elena i Jugoslav su vilu prodali Jeleni i Novaku Đokoviću koji sada uživaju u prelepoj prirodi.

Informer

Elena potpisuje ugovor za kupovinu kuće...

Ipak, Elena je odlučila da se ponovo nastani na Kosmaju i tamo je pazarila imanje na kojem je izradila kuću koju je nazvala "Nementona" i u potpunosti je sama uredila.

Ona je u nekoliko navrata objavljivala fotografije iz svoje kuće u kojoj uživa sa svojim sinovima kada god joj dođu u posetu, dečkom Dušanom Reljinom, inače poznatim fotografom i svojim kućnim ljubimcima.

Informer

Uvek ima podršku sinova... Matija, Simon i Luka sa Elenom

Ipak, Elena se ovde nije zaustavila već je proteklih meseci putovala Provansom u potrazi za novim izazovom i vilom koju će preurediti i koja će postati njeno novo mesto za život. 

Informer

Elena sa novim komšijama...

Ona je sada objavila fotografije sa potpisivanja ugovora za vilu i imanje u Provansi otkrivši da su s njom tom prilikom bili njeni sinovi Luka, Matija i Simon, kao i njen emotivni partner Dušan. Elena je pokazala čak i ljude koji su joj prodali kuću i imanje i koji će živeti u njenoj blizini, a potom naglasila da je započela novo poglavlje u životu.

Informer

Najstariji sin joj je prvi čestitao... Elena i Luka

Osim imanja na Kosmaju, nove kuće u Fransuskoj, Elena i njen bivši suprug pazarli su i vilu na crnogorskom primorju koju je ona, takođe, uredila po svom ukusu. 

Informer