• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

23.05.2023

12:02

BRAK SA ELENOM JE BIO GREŠKA! Peđa Mijatović se obrušio na odnos sa bivšom, otkrio i glavnog krivca!

Starsportphoto, ATA Images

Estrada

BRAK SA ELENOM JE BIO GREŠKA! Peđa Mijatović se obrušio na odnos sa bivšom, otkrio i glavnog krivca!

Podeli vest

Bivši sportski direktor Real Madrida otkrio je nepoznate detalje o svom braku sa Elenom Karaman.

Nekadašnji golgeter Predrag Peđa Mijatović i dizajnerka enterijera Elena Karaman tačku na svoj brak stavili su pre više godina, a mnoga potresna porodična dešavanja pratila su njihov turbulentan odnos.

Peđa je sada, iskrenije nego ikada, progovorio o svom odnosu sa, neki bi rekli, fatalnom ćerkom modne kreatorke Verice Rakočević, a otkrio je i šta je dovelo do kraha njihov velike ljubavi.

- Ne znam da li sam slomio srce mnogim ženama, mislim da nisam. Obično se fudbaleri zbog načina života i brzog sazrevanja, odluče na taj korak ženidbe i stvaranja porodice vrlo mladi. To je bio slučaj sa mnom. Oženio se, dobio dete i fokusirao se na karijeru. Možda da mogu ponovo da se vratim, verovatno ne bih napravio nešto slično - rekao je Mijatović na početku razgovora, pa nastavio:

Foto: ATAIMAGES

Elena Karaman

- Ali to je tada bilo potpuno normalno i kad analizirate sve neke bivše fudbalere tog mog doba, onda je to manje-više isto - 21, 22, 23 godine, klinci koji su fokusirani na fudbal, ožene se mladi, gomila od njih napravi grešku, kao što sam napravio ja, pa se razvedu, pa svašta nešto, ali to je normalno za fudbalera tih godina - kaže Peđa, a onda još čvršće iznoseći razloge, rekao zašto smatra da je pogrešio.

- Iz ove perspektive mislim da je bila greška jer sam se posle šest-sedam godina razveo. Svaki razvod shvatiš da si pogrešio. Tada nisam znao da je greška, ali iz ove perspektive kažem da je greška i to tako treba shvatiti, nikako drugačije. Ne samo što si mlad, nego te i profesija navodi da ne možeš da se koncentrišeš da si tu. Ja sam bio fanatik, došao sam u Partizan, imao tih šest meseci krize, i moj fokus je bio da budem ono što se od mene očekuje i onda tu nema prostora za neke druge stvari. I kad vam neko nešto predloži, po difoltu kažem "važi", ali nisi koncentrisan na to, fokus je bio fudbal - priznao je Predrag u emisiji "Una, due, tre".

Foto: Starsportphoto

Peđa Mijatović

- Sve što je bivše, bivše je, ajmo da pričamo ono što je sadašnje i ono što nas čeka u budućnosti. Ne treba pričati, pogotovo te nezgodne stvari, ne treba vraćati te davne stvari koje su davno, davno zaboravljene - zaključio je on.

Podsetimo, Predrag i Elena venčali su se sredinom devedesetih, i postali su roditelji dvojice sinova, Luke i Andreja. Nažalost, Andreja je bio rođen sa cerebralnom paralizom, te je preminuo 2009. u 14. godini. Njihov drugi naslednik živi u Americi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija