29.06.2023.

23:55

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Pobednica "Zvezda Granda" u vezi sa kolegom?! Ljubav planula za vreme takmičenja, Đorđe David pokušao sve da sakrije?!

Slavica Angelova, pobednica 16. sezone "Zvezda Granda", od prvog pojavljivanja na sceni privukla je veliku pažnju na sebe. Osim informacije da studira medicinu o ovoj talentovanoj devojci malo toga se zna. Razlog za to je što Slavica nije želela da tokom takmičenja, pa i nakon pobede iznosi detalje iz privatnog života.

Nakon pobede njen mentor Đorđe David priznao je da je tokom takmičenja Slavica imala emotivne probleme, ali je zabranio pobednici da govori o svom ljubavnom životu.

Informer

 

Kako je "Grand" ranije pisao, Slavica se tokom takmičenja zbližila sa kolegom iz takmičenja Velsanom Zulovićem iz Bijelog Polja, a ljubav je planula baš na mentorskim probama.

- Upoznali su se u takmičenju, bili su na "zdravo-zdravo", a zbližili na mentorskim časovima kod Đorđa. Ljubav je planula gotovo na prvi pogled na probama, iako se oni trude da je sakriju od drugih. Mi smo primetili da se tu nešto dešava, ali oni još uvek neće ne priznaju -  rekao je nedavno izvor.

Informer

 

Tada se oglasio i njihov mentor Đorđe David koji je bio veoma kratak.

- Kako ste to saznali? Apsolutno neću da komentarišem nečiji ljubavni život. Svima želim svu sreću i ljubav ovoga sveta - kratak je bio Đorđe.