02.07.2023.

20:15

Foto: ATA Images

Džet set

"Fali mi deo mene!" Goca Lazarević otvorila dušu o gubitku partnera: "Bila sam voljena žena!"

Pevačica Goca Lazarević otkrila je da voli da troši novac na garderobu, ali da to što kupi samo jednom obuće i posle više nikada.

Informer

 

- Kad sam bila mlađa, kupovala sam, a sad to ništa ne nosim. Iznosila sam bunde i firmirano, a sad me to ne zanima. Ja volim novo, u pidžami bih išla na televiziju. Evo i ovu haljinu prvi put sam je jednom na plažu obukla, a onda idemo dalje. Muškarce ne menjam, nemam ih, pesme sam sad snimila, a frizuru uvek imam istu. Godine su mi iste i ne idu. Ja sama živim u kući, a nemam gde da držim garderobu. Ja nemam šta da obučem, a kod kuće sa etiketom, nisam ni obukla - pričala je Goca.

Informer

 

Goca je zatim otkrila da je bila voljena žena i da joj je nakon gubitka partnera ostala ta praznina koju ništa ne može da nadomesti. 

- Bila sam voljena žena i ne mogu da pristanem na malo. To se dogodi par puta u životu. Ne padam na novac. Sve može da se kupi, ali ljubav ne može. Svi kažu da je to bila nagrada, a moj problem je što se ja nisam pomirila sa tim. Život ide dalje, živim ga dalje, ali kao da mi fali deo mene. Ja toliko volim, imam dva lica i jedno je jak veselo, delim ga sa publikom. Drugo je to tužno u meni. Kad stavim prsta na čemu, ja sam srećna. Šta je to sreća? Trenutak koji uloviš, sreća je od Boga data ni sa čim zaslužena - nastavila je da priča pevačica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".