• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Aleksa Marković

20.06.2023

13:20

POSLE "VIDOVDANA" NIJE ŽELELA DA PEVA! Goca Lazarević otvorila dušu o svom najvećem hitu!

ATAIMAGES

Estrada

POSLE "VIDOVDANA" NIJE ŽELELA DA PEVA! Goca Lazarević otvorila dušu o svom najvećem hitu!

Podeli vest

Goca Lazarević progovorila je o jednom od svojih najvećih hitova u karijeri, ali i o kasnijim kompozicijama koje je snimila.

Pevačica Goca Lazarević je jedna od retkih među svojim koleginicama koja je uvek raspoložena i koja voli da se dobro proveseli. 

– Ovo je pedeseta godina kako zasmejavam ljude. U životu svako ima svoju misiju, baveći se ovim poslom želela sam da se izdvojim, ali nisam puno razmišljala o tome, međutim uvek sam bila srećna kada nekome izmamim osmeh – tvrdi Lazarevićeva koja je oduvek bila veliki šaljivdžija.

Foto: ATAIMAGES

Goca Lazarević

– To je deo moje ličnosti, bila sam zvrk i kao dete bila bih takva i da se ne bavim ovim poslom. Svi mi imamo dve strane. Ja sam u suštini vesela, ali to kako ja mogu da krenem iz najvećeg smeha da krenem da fajtam plakajući, to su čak i kamere zabeležile, ali sve je to ljudski – objasnila je pevačica.

Simbolično, 28. juna zakazala je izlazak novog projekta kojim želi da obraduje publiku, o čemu je govorila za Grand.

– Biće objavljen ceo album sa sedam pesama, od kojih će pet biti obrada i dve potpuno nove. Jedna od tih pesama je mnogo tužna, a druga mnogo vesela i to su dve Goce – kaže pevačica kojoj je jedna nova pesma posebno draga.

 

 

– Pesma je zove „Rodila nas Srbija“, otadžbinska je. Posle "Vidovdana" nisam htela da pevam pesme o Srbiji sve do pre par meseci kada sam čula za udruženje otadžbinskih pesama koje govori o tradiciji i rodoljublju i Vladimir Bajić mi je uradio pesmu za koju sam insistirala da ne bude rat, nego i ljubav – otkrila je Goca koja uprkos obavezama ne propušta svoje rituale odlaska na odmor.

– Nisam milijarderka, idem nekoliko puta, ali skromno. Volim prirodu i vodu, to me uravnotežuje. Ranac na leđa i od plaže do plaže istražujem – iskrena je Lazarevićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija