02.07.2023.

20:46

Foto: Foto: Marko Đoković

Džet set

Vojaž doneo važnu odluku nakon smrti prijatelja! Njegov gubitak ga je potpuno slomio, na ovaj način želi da mu oda počast

Pevač Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž, danas je na svom Instagram profilu podelio tužne vesti. Naime, njegov prijatelj, di-džej Đorđe Stojanović, poznatiji kod Džoker preminuo nakon petogodišnje borbe sa karcinomom. 

Informer

 

- Počivaj u miru brate. Neka te anđeli čuvaju - napisao je muzičar na svom profilu.

Nedugo nakon toga, Vojaž se ponovo oglasio i otkrio da odlaže izbacivanje novih pesama koje je ranije najavio zbog smrti prijatelja. 

Informer

 

- Zbog gubitka prijatelja za kojeg smo se borili svim srcem da pobedi bitku sa bolešću koja ga je zadesila, odlažem izbacivanje muzike koja je planirana i koju čekate - napisao je Mihajlo uz emotikon slomljenog srca. 

Podsetimo, Đorđu Stojanoviću (22) poznatijem kao Džoker, di-džeju iz Beograda, je pre pet godina dijagnostifikovan kancer limfnih čvorova. Od tog trenutka kreće njegova životna borba. Dva puta je bio u četvrtom stepenu bolesti. Hodgkinov limfom je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama i spada u najizlečivije kancere. 

Tagovi: