• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.07.2023

18:59

Dan pred porođaj Tara Simov saznala da je preminuo! Bolest ga savlada nakon pet godina borbe

Printscreen/Instagram

Rijaliti

Dan pred porođaj Tara Simov saznala da je preminuo! Bolest ga savlada nakon pet godina borbe

Podeli vest

Tara Simov je danas u toku dana saznala da je njen prijatelj, poznati di-džej Đoker, preminuo nakon duge borbe sa kancerom.

Bivša rijaliti učesnica, Tara Simov, za nešto manje od 24 sata će postati mama devojčice. Ona će se poroditi na carski rez, a kako je navela, nakon izlaska iz bolnice biće u Nišu kod svog vanbračnog partnera.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Međutim, Tara je dan pred porođaj saznala da je njen prijatelj, Dorđe Stojanović, poznatiji kao Džoker, preminuo. Tara je na svom Instagram profilu podelila njegovu fotografiju, a emotivnim rečima se oprostila od druga, koji je vodio dugogodišnju borbu sa kancerom. 

Foto: Instagram printscreen/tarasimov

 

- Počivaj u miru prijatelju moj dobri... Hvala ti za svaku lepu reč i zahvalnost na tome koliko sam mogla što sam pomogla. Veruj mi na boljem si mestu. Želim iskreno saučešće da izjavim porodici i bližnjima... Putuj u miru - napisala je Tara na svom Instagramu.

Podsetimo, Đorđu Stojanoviću (22) poznatijem kao Džoker, di-džeju iz Beograda, je pre pet godina dijagnostifikovan kancer limfnih čvorova. Od tog trenutka kreće njegova životna borba. Dva puta je bio u četvrtom stepenu bolesti. Hodgkinov limfom je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama i spada u najizlečivije kancere. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija