03.07.2023.

11:15

Foto: printscreen youtbe

Džet set

Umrla mu žena usred takmičenja! Pobednik "Nikad nije kasno" krije tužnu životnu priču, voljenoj posvetu ovu pesmu

Sinoć je održano finale takmičenja "Nikad nije kasno", njih troje je odnelo pobedu, a pobednik Fejsbuk glasova ove godine je Pavle Vitanov, takmičar iz Makedonije. S' druge strane, Sabina Kaltak dobila je najviše SMS glasova, dok je naposletku proglašen pobednik žirija - Petar Spasojević.

"Nikad nije kasno" obeležile su tragične ispovesti pevačkih veterana, a jedna od tih je i životna priča Petra Spasojevića.

Informer

Pavle Vitanov

Naime, njemu je detinjstvo proteklo sa mnogo uspona i padova, a prvi put je zbog svađe sa ocem pobegao od kuće sa svega petnaest godina.

Petar se danas aktivno bavi muzikom, otac je dve ćerke koje su mu podarile dve unuke, a njegov motiv da se prijavi bio je da pokaže ljubav i poštovanje svojoj bolesnoj supruzi Zorici koja je u međuvremenu preminula.

Informer

Pavle Vitanov

- Večeras pevamo pesmu koja nema cenu, pošto je moja supruga preminula. Prošli put kada smo bili ovde, ona je bila dobro, sad je situacija takva i za ćerke, i za moje prijatelje i za sve koji me znaju – kazao je Petar tokom takmičenja i svojoj supruzi posvetio numeru "Svirajte noćas samo za nju“ koja je rasplakala sve u studiju i kraj malih ekrana.

- Sve su to emocije iz srca, iz duše, to je tako i to je život. Ja se nadam da je ponosna na mene, ovaj nastup sam posvetio i svojim ćerkama koje su bile čak izloženije nego ja u nekim trenucima. Tako da je ovo jedna zahvalnost i njima, ako to može kroz pesmu da se kaže – rekao je Spasojević za Grand neposredno nakon nastupa.