• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

03.07.2023

08:36

Krv, sreća, suze i znoj! Proglašeni pobednici takmičenja "Nikad nije kasno", a evo koja je tragedija je obeležila ovaj šou (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Krv, sreća, suze i znoj! Proglašeni pobednici takmičenja "Nikad nije kasno", a evo koja je tragedija je obeležila ovaj šou (VIDEO)

Podeli vest

Popularno takmičenje u pevanju namenjeno veteranima "Nikad nije kasno" sinoć je osmi put po redu dobilo svog pobednika.

Sinoć je održano finale osme sezone takmičenja "Nikad nije kasno", a finalisti koji su nastupali su: Miglen Megi Nikolova, Amil Bišćanin, Jelena Mitrović, Dejan Drašković, Jasminka Dujmović, Pavle Vitanov, Nathalie Prijović, Vladimir Stanković Vladica, Aleksandra Saška Rakonjac, Edvin Husarić Edo, Sabina Kaltak, Petar Spasojević.

Pobednik Fejsbuk glasova ove godine je Pavle Vitanov iz Makedonije.

Sabina Kaltak dobila je najviše SMS glasova.

Naposletku je proglašen i pobednik od strane stručnog žirija, a to je Petar Spasojević.

Kao i ranijih godina, mnogi takmičari podelili su bolne životne priče sa milionskim gledalištem, a definitivno najveća tragedija koja je obeležila takmičenje je porodična situacija takmičarke Nathalie Prijović, čiji se muž ubio, a ona je zbog tragedije želela i da napusti takmičenje.

 

 

– Moj suprug je sebi oduzeo život. Bio je izuzetno jak čovek, sposoban i veseo, ali očigledno živimo u nekom totalno suludom vremenu. Još uvek je sve sveže, još uvek je tu milion pitanja, a pre svega ogromna griža savest što nismo na vreme slutili tako nešto i nismo ni znale da imamo šta da sprečavamo. To je teret koji ćemo nas četiri nositi do kraja života. Da ne pričam koliku tugu osećamo, situacija je veoma traumatična – rekla je veteranka nakon tragedije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija