08.07.2023.

12:32

Foto: printscreen instagram

Džet set

Zvezda Granda smršala pa priznala od čega strahuje! Od malena sam bila buckasta i imam strah da mi se to ne vrati...

Pevačica Nikolina Kovač dobila je ćerku Nikoletu i sina Nikolaja ali i dalje važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi koja je uspela da sačuva prirodnu lepotu. Ona je sa suprugom Sašom i decom, ćerkom Nikoletom i sinom Nikolajem otputovala na godišnji odmor u Crnu Goru.

Informer

 

Nekadašnja Zvezda Granda nije odolela trendu plastičnih operacija i korekcija, mada priznaje da je od malena sklona gojenju zbog čega posebnu pažnju posvećeje svom telo. Ipak, ono što posebno privlači pažnju svakako su njene lepe i grudi, kao i trbušnjaci koje ima nakon dva porođaja.

U to smo se uverili nakon što je objavila fotografije u kupaćem kostimu, kojima je pokazala da je zateknuta kao praćka, a sad je novom fotkom ponovo raspametila sve.

Pevačica je pozirala u minijaturnom bikiniju i pokazala da nema ni gram viška.

Nikolina je svojevremeno pričala da mora da povede računa o ishrani jer je sklona gojenju, pa kad god može ona se trudi da jede zdravo i da odlazi u teretanu.

Informer

 

- Sklona sam gojenju. Od malena sam bila buckasta i imam strah da mi se to ne vrati. Oduvek sam na nekim režimima, i ispitujem stlano šta mi najviše odgovara. I treninzi koje radim me rasterete i opuste i uvek brinem o sebi i svom zdravlju. Uvek ima posla oko rada na sebi - rekla je Nikolina nedavno za Grand dodala:

- Čim se opustim dva dana u stanju sam da dobijem četri kilograma. Saša mi kaže da sam previše opterećena ali eto taj moj “problem“ i kompleks datira od malena. Prihvatila sam ga kao činjenicu i zato ne prepuštam ništa slučaju. U prvoj trudnoći sam se prejedala, u stanju sam bila da pojedem ceo porodični sladoled. A u drugoj sam baš pazila, međutim u obe trudnoće sam se ugojila sličan broj kilograma.