• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

08.06.2023

19:42

ISPLIVALA ISTINA O OBRAZOVANJU ZVEZDE "GRANDA"! Nikolina Kovač školovanje prekinula zbog mikrofona!

ATAIMAGES

Estrada

ISPLIVALA ISTINA O OBRAZOVANJU ZVEZDE "GRANDA"! Nikolina Kovač školovanje prekinula zbog mikrofona!

Podeli vest

Pevačica Nikolina Kovač otkrila je nedavno da je diplomirala novinarstvo na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, ali da je i pored velike strasti prema novinarstvu, njena ljubav usmerena ka pevanju bila veća.

Na domaćoj estradi nema mnogo onih koji, pored zavidne pevačke karijere, mogu da se pohvale i visokim obrazovanjem. Samo nekolicina, pored Zdravka Čolića i Nede Ukraden, ima fakultetsku diplomu, a jedna od njih je i nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda", Nikolina Kovač.

Naime, supruga kolege iz "Grandovog jata", Saše Kapora, diplomirala je novinarstvo na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a u jednom od svojih pređašnjih intervjua, Nikolina je istakla da iza svakog položenog ispita stoje, kako je rekla, neprospavane noći.

Foto: ATAIMAGES

Nikolina Kovač, Saša Kapor

No, i pored velike pasije prema novinarstvu, ljubav prema muzici je bila mnogo veća. 

- Studije žurnalistike na državnom fakultetu u istočnom Sarajevu sam regularno upisala posle završene opšte gimnazije i stigla sam do treće godine. Posle toga su se desile "Zvezde Granda", preusmeravanje toka stvari iz privatnog života i tada je usledila pauza. Ali sam vrlo brzo nastavila i koristila svaki slobodan trenutak da učim i da polažem ispite, jer mislim da čovek treba da radi na sebi, jer tu definitivno ima posla i uvek treba neka vrsta nadogradnje - pričala je Nikolina, pa dodala:

Foto: ATAIMAGES

Nikolina Kovač

- Tako da sam pre tri godine položila i poslednji ispit, ali mi je ostao diplomski koji sam stalno prolongirala, ali sam želela da taj ciklus zatvorim i privedem kraju, tako da sam iskoristila prvi slobodan trenutak posle nastupa koje sam imala od Nove godine i konačno završila i diplomirala - napisala je Nikolina ranije na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija