09.07.2023.

23:46

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Uroš Ćertić slavi sa suprugom! Kaskader konačno otkrio: Presrećni smo

Večiti neženja, kako su ga mnogi nazivali, kaže da je nakon nepuna dva meseca odlučio da oženi 13 godina mlađu Dajanu iz Novog Sada. Uroš Ćertić je danas proslavio dve nedelje braka i dva meseca veze sa fitnes instruktorkom.

Proslavljeni kaskader je sa suprugom otišao u jedan restoran u Skadarliji gde su proslavili svoju sreću. Mi smo pozvali danas kaskadera koji je iskoristio lepo vreme za odlazak na Adu Ciganliju sa suprugom da pokažu svoje zategnuto telo.

Informer

 

- Sunčamo se, uživamo. Tačno je da proslavljamo dve nedelje braka i presrećni smo. Ne želim previše da reklamiram našu bajku, ono što je bitno, zadovoljni smo - rekao je kaskader.

Informer

 

Ćertić se nakon Ade uputio u skadarliju gde je uživao do kasno u noć sa sa 13 godina mlađom fitnes instruktorkom Dajanom.

Informer

Privatna arhiva

Slavlje nastavili u Skadarliji

Kaskader nije želeo da pravi veliku svadbu već je nakon građanskog venčanja u Beogradu posetio jedan luksuzni restoran u samom centru grada gde su i proslavili.

- Uradili smo to u krugu porodice, nisam pravio ništa veliko. Nervira me kada na svadbe dođu neki rođaci koje samo tada vidim i nikad više. Dođu da bi našli neku zamerku. Nama je lepo, uživamo u našoj sreći - ističe on.