• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/T. M.

22.06.2023

17:46

EKSKLUZIVNO OŽENIO SE NAŠ NAJPOZNATIJI KASKADER! Ćertić: Dajana je uzela moje prezime, presrećni smo

printscreen

Estrada

EKSKLUZIVNO OŽENIO SE NAŠ NAJPOZNATIJI KASKADER! Ćertić: Dajana je uzela moje prezime, presrećni smo

Podeli vest

Najpoznatiji kaskader oženio se danas sa 13 godina mlađom fitnes instruktorkom Dajanom.

Uroš Ćertić venčao se danas u Beogradu sa svojom izabranicom Dajanom. Večiti neženja, kako su ga mnogi nazivali, kaže da je nakon nepuna dva meseca odlučio da oženi 13 godina mlađu fitnes instruktorku iz Novog Sada.

Foto: Privatna arhiva

Uroš sa novom partnerkom

- Prvog maja smo Dajana i ja stupili u kontakt do šestog smo se već zaljubili. Našli smo se u Novom Sadu i tada smo i započeli vezu. Posle tri sata sam jok rekao da sam spreman da je oženim. Ona me je iznenadila jer mi je objasnila kako je znala čim me je upoznala da ću ja biti njen muž - kaže kaskader.

Foto: Privatna arhiva

Venčanje Uroša i Dajane

Ćertić priznaje da je zgodnu Dajanu koja radi kao fitnes instruktorka u Novom Sadu verio odmah posle mesec dana veze:

- Na mesečnicu, šestog juna sam je verio. Nisam hteo mnogo da čekam i danas smo se venčali.

Uroš nije želeo da pravi veliku svadbu već je nakon građanskog venčanja posetio jedan restoran u samom centru grada gde su i proslavili.

Foto: Privatna arhiva

Venčali se u opštini

- Uradili smo to u krugu porodice nisam pravio ništa veliko. Nervira me kada na svadbe dođu neki rođaci koje samo tada vidim i nikad više. Dođu da bi našli neku zamerku. Nama je lepo uživamo u našoj sreći.

Foto: Privatna arhiva

Zaljubljeni

Kaskader je svojevremeno za Informer komentarisao da se nikad neće oženiti međutim zbog fitnes instruktorke iz Novog Sada je promenio mišljenje:

- Pričao sam da se nikada neću oženiti, ali kada sam nju upoznao sve se promenilo. Dajana je uzela moje prezime presrećan sam što sam imao sreću da je upoznam! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Silveraši

pre 10 meseci

Cestitke mladencima i neka je sa srecom.

Dzoni

pre 10 meseci

Najlepsi decko Beogradu naj muzevniji cestitke Dajani mrze te sve zene na balkanu sada

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija