03.08.2023.

13:59

Foto: epa/ataimages

Džet set

Zvezda "Granda" slavi i peva ustašama! Besramna Zorana Mićanović: Ne znam šta je "Oluja", nisam upućena!

Osamnaestogodišnja Zorana za Informer istiće da nikad nije čula šta se dogodilo 04.08.1995 godine.

- Ne znam šta je "Oluja". Nisam upućena da je 250.000 Srba proterano - zbunjeno je rekla Mićanovićeva za Informer, a onda počela da krivi menadžera za sve:

Informer

Zorana Mićanović

- Menadžer iz "Granda" zakazuje nastupe. Ja sam tu da pevam niko mi nije rekao za tu "Oluju", nisam ispratila taj događaj. Ne znam da li će mi neko zameriti, ali ja živim u današnjem vremenu, a ne u prošlosti. Dosta radim u Hrvatskoj, vole me tamo ljudi tako da ne vidim zašto bi se vraćali u prošlost - objašnjava samouverena pevačica, koja ipak nije želela da reklamira svoj nastup kao sve ostale na Instagramu i plakatu:

- Najavila sam nastup u Vodicama na svom Insta storiju, a ne na u postu. Nije bilo zakazano kada sam pravila plakat. Nije tačno da krijem da pevam u Hrvatskoj.

Informer

Pevala bi ustašama za "Oluju"...

Zoranin nastup košta 3.500 evra, a mi smo je pitali i da li je moguće da se za toliko novca prodala i peva na dan kada je ofanzivom hrvatske vojske i policije počela vojno-policijska akcija "Oluja" gde su mnogi Srbi izgubili život i ostali bez svog ognjišta. Zvezda "Granda" više nije želela da komunicira sa nama, spustila nam je slušalicu, a nakon deset minuta nam je poslala poruku i istakla da se informisala o svemu:

- Koliko sam se sada informisala "Oluja" je bila 05.08, a ne 04 .08 - bila je kratka koja se proslavila pesmom "Sikter".