04.08.2023.

11:35

Foto: Instagram

Džet set

Sofija Milošević i Luka Jović kupuju nekretninu od 2,5 miliona evra! Prvi komšija će im biti Novak

Fudbaler Luka Jović i njegova supruga, manekenka Sofija Milošević kupuju stan u Portonovom u Crnoj Gori. 

Njih dvoje su odlučili da u ovom luskuznom kompleksu kupe nekretninu pošto i ove godine ostaju tu čak mesec dana. 

Informer

 

- Njima je Portonovi raj na zemlji, a iako su proputovali pola sveta ovde se osećaju najprijatnije i rešili su da kupe nekretninu. Koliko znam, već se to privodi kraju. Stvar je u tome što im se više isplati da kupe stan, nego da plaćaju samo za smeštaj i do 60.000 evra po letovanju, jer ona tu ostaje i do mesec dana. Znam da su gledali da to bude stan u zgradi u kojoj je Novak kupio dupleks, ali ne znam da li su tu našli nešto slobodno i što njima odgovara. Ta lokacija je sjajna, na dva minuta je od peščane plaže, ima recepciju, obezbeđenje, teretanu... Sve što im je potrebno za miran i lagodan boravak - objašnjava izvor.

Kako kaže, cene nekretnina u Portonovom se čuvaju u velikoj tajnosti, a i kada bi se neka informacija raširila vrlo teško bi došla do javnosti jer su zaposleni uslovljeni ozbiljnim ugovorima.

Informer

 

- O tome ovde ne sme da se priča, ali znate kako to ide, informacija uvek procuri i šuška se među zaposlenima. Koliko znam, oko 2,5 miliona evra je stan koji su Sofija i Luka pikirali - zaključio je sagovornik.