• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

21.07.2023

07:00

Lepota   je prokletstvo! Slavna manekenka potpuno ogolila dušu u intervjuu za Informer!

S.S.

Estrada

Lepota je prokletstvo! Slavna manekenka potpuno ogolila dušu u intervjuu za Informer!

Podeli vest

Lepota je prokletstvo, kaže jedna od najlepših i najuspešnijih srpskih manekenki svih vremena Sofija Milošević.

U velikom intervjuu za Informer televiziju "srpska Barbika" otvoreno je pričala o svom poslu, najvećim strahovima, nesigurnostima, suprugu Luki Joviću...


Da li su lepe žene nesrećne?


- Lepota je prokletstvo! Koliko ima prednosti, toliko ima i tereta. Lepota povlači dosta mržnje i zavisti. Kad sam bila mlađa, pitala sam se zašto neke devojčice neće da se druže sa mnom. Zadirkivali su me što sam mršava, trpela sam "buling". Bilo mi je strašno, dugo nisam nosila kratko jer su mi noge bile previše mršave. Često sam plakala. Mislila sam da je mršavost zapravo nedostatak i to je uticalo na moje samopouzdanje. Trebalo mi je mnogo vremena da shvatim da je to u stvari prednost.


Za manekenke kažu da su lepe, ali ne i pametne. Da li su i tebi to govorili?


- Ako je neko manekenka, znači da je glupa?! To me je pogađalo. Smetala mi je i seksualizacija mog posla, ali uspela sam da se izborim sa ružnim komentarima. Ranije sam plakala i nisam mogla da ostanem imuna na laži koje sam čula o sebi. Onda sam shvatila da moram najpre da pričam sama sa sobom, tako sam izgradila sebe i postala sam jaka. Napravila sam gard i izgradila svoj svet.

Foto: printscreen instagram

 

 


Da li si danas svesna da si maltene savršena?


- Nisam još uvek shvatila. Nekada se pogledam u ogledalo i kažem sebi da sam lepa, ali češće kažem: "Jao, grozna si"! Kad mi kažu da sam lepa, nekad se iznenadim.


Kako se danas boriš sa problemima?

Foto: S.S.

 

 


- Kada mi je najteže u životu, krećem da radim na sebi - čitam i idem i po dva puta dnevno u teretanu. Zadajem sebi svaki dan neke zadatke i na taj način crpem snagu za nove projekte i jačam samopouzdanje.

Super se osećam kao Barbika


Izabrana si da budeš promo-lice filma "Barbi". Kako si se snašla u toj ulozi?


- Super! Ceo projekat smo pripremali tri meseca, slikala sam kao Barbika, prelepo iskustvo. Na promociji su leteli stolovi i dekoracija je uništena od oluje, ali onda smo ušli u tržni centar i sve je proteklo odlično.


Da li si ikad tražila pomoć psihologa?


- Kad sam imala 22 godine, prvi put sam otišla kod psihologa. Živela sam u Njujorku, bila sam zbunjena, promenila sam zemlju, doživela sam veliki kulturološki šok, osećala sam se izgubljeno... Odlazak kod nekog ko je stručan i edukovan mnogo mi je pomogao. Važno je javno govoriti o tome jer odlazak kod psihologa nije ništa strašno.


Ko ti je najveća podrška?

 

- Moj suprug Luka, prijatelji i brat. Podrška mi je bila i moja baka, ona nije više sa nama, ali ona je moj anđeo čuvar i ubeđena sam da je i dalje tu negde da me zaštiti od svih ružnih stvari.


Kada će svadba sa Lukom?


- Pripremam se za slavlje, doći će mi prijatelji iz celog sveta, spisak gostiju je veliki. Ne usuđujem se da kreiram venčanicu, ali ću se u nekom momentu presvući u svoju haljinu.


Da li bi posle dva sina želela da dobiješ ćerku?


- Volela bih da rodim devojčicu, već sam smislila ime, ali ne bih da ga otkrijem.

Foto: S.S.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija