19.08.2023.

16:50

Foto: Pexels,informer

Džet set

Viki Miljković otkrila lepe vesti! Pevačica ovog kolegu vodi na letovanje u Tursku!

Viki Miljković i njen miljenik, pobednik „Zvezda Granda“ Nermin Handžić iskoristili su ovo leto na najbolji mogući način, a sve na čemu su, gotovo u tajnosti vredno radili uskoro će prezentovati publici. Pored zakazanih svirki i letnje turneje, Viki i Nermin bili su vredni i na veliko iznenađenje mnogih ušli u studio kako bi svoje verne fanove od jeseni obradovali brojnim novitetima.

Informer

Viki i Nermin

- Pripremali smo, radili smo dosta toga novog da za jesen budemo spremni. Sad je krenula turneja, radi se skoro svaki dan i tako sve do druge polovine avgusta. Onda ćemo opet malo da odmorimo, da u studiju završimo šta imamo i onda 4. septembra idemo svi zajedno u Tursku na odmor - kaže Viki i otkriva da je njen suprug Dragan Tašković Taške „glavni krivac“ za sve muzičke projekte kojim će Nermin i ona uskoro da obraduju sve poštovaoce njihove muzike.

Informer

Viki svuda vodi Nermina

Dosta toga se spremalo početkom jula, Taške je sve to lepo pripremio i osmislio. Sredinom jula nam je krenula letnja turneja koja se uskoro završava, a onda sledi i zasluženi odmor. Mi ćemo biti na moru dok to bude izašlo, ali ono što mogu da vam otkrijem jeste da će izaći 6. septembra i biće nešto vrlo neobično i specifično, već se radi na tome. Kao što rekoh, Nermin će krajem avgusta snimati video i nakon toga se svi vraćamo spremni za novu sezonu „Zvezda Granda“ - objasnila je pevačica koja je ranije već otkrila da je Nermina prihvatila kao drugog sina.