22.08.2023.

15:00

Foto: Informer

Džet set

Slutila je tragediju! Ksenija Pajčin je dan pred smrt pozvala ovu pevačicu: "Imam nešto jako važno da ti kažem"

Kseniju Pajčin je ussmrtio njen partner Filip Kapisoda, 16. marta 2010 godine. Nakon što je počinio zločin, Filip je i sebi oduzeo život. Ksenijina majka Ljubica ih je pronašla. 

Ksenija i Filip upoznali su se u julu 2008. godine u Crnoj Gori, a ljubav je planula na prvi pogled. Pevačica je tada pričala da je niko nije voleo kao on.

- Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je tada Ksenija.

Nakon brojnih raskida i pomorenja, ispostavilo se na kraju da je njihov ljubav bila fatalna.

U poslenjoj emisiji u kojoj je Ksenija bila, primećene su brojne modrice po pevačicinom telu, upravo zato se spekulisalo da ju je Filip fiziči zlostavljao.

Informer

 

Pevačica Dragana Mirković otkrila je da ju je samo nekoliko dana pred smrt Ksenija tražila. Ispričala je da nisu uspele da razgovaraju, ali da joj i dan danas to veoma teško pada. Tada je ispričala kako je Ksenija bila preslatka i najlepša devojčica.

- Imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam videla lepšu devojčicu. Dva dana pre nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: "Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem". On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno - ispričala je pevačica u "Premijeri".