31.08.2023.

08:58

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Nisam spavao tri dana"! Taki ispratio Maju na operaciju zadnjice, Marinković pretrnuo od zabrinutosti!

Naime, Maja je odlučila da u zadnjicu ugradi silikonske implante. Marinkovićeva će danas ostvariti svoju višegodišnju želju, ali je Taki veoma zabrinut zbog ćerkinog novog odlaska pod nož.

- Maja radi još jednu operaciju u nizu koju je planirala, ali nije mi svejedno. Već tri dana ne spavam, mada se i ta operacija vrši rutinski. Raspitao sam se na više mesta i kako taj postoperacioni oporavak protiče, tako da mi je sad mnogo lakše. Bio sam kod par ljudi koji su mi rekli da to nije mnogo strašno, da je medicina mnogo napredovala. Ona je u najboljim mogućim rukama, tako da, biće sve u redu - rekao je on i dodao da on nije želeo da Marinkovićeva radi novi estetski zahvat:

- Maja je dosta toga uradila na sebi. Ja nisam bio za ovo, ali kada ona kaže "Hoću", to je to. To je ona.

Za oporavak ćerke jedinice Taki je unajmio ljude koji će da brinu o njoj dok se ne oporavi.

Informer

 

- Ipak sam joj ja otac, ne mogu ja da je vodim i da je kupam i sve... Angažovao sam i doktore i medicinske sestre koje će doći tu da je pripaze, da joj previjaju rane i sve to - kaže on i otkriva koliko sve to košta:

- Oporavak sa operacijom će biti oko 5.000 evra. Ali, samo da sve prođe u najboljem redu, novac je najmanji problem.

Marinković je rekao da će Maja brzo stati na noge.

Informer

 

- Za dva dana će već biti kod kuće. Doktor mi je rekao da će već moći da ide sama po stanu. Brzo ide oporavak. Kaže da će za mesec dana biti ona stara Maja.

Takija ne zanima mišljenje onih koji ga osuđuju što je podržao u novoj operaciji.

- Maja ima 26 godina i odlučuje šta će da radi sa svojim telom. Ja nisam bio za to, ali ona je rešila, i ja sam tu da ispoštujem odluke u njenom životu. Ipak sam ja čovek prošao sveta i video sam da to nije tabu. Mnogi bi to uradili samo kada bi imali mogućnosti.