• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

31.08.2023

08:16

Maja Marinković otišla pod nož! Starleta otkrila koliko je platila operaciju zadnjice, nije žalila novac!

Printscreen Instagram

Rijaliti

Maja Marinković otišla pod nož! Starleta otkrila koliko je platila operaciju zadnjice, nije žalila novac!

Podeli vest

Starleta Maja Marinković je jutros otišla na operaciju zadnjice koju je dugo priželjkivala, a za Informer je progovorila o novom estetskom zahvatu.

- Ubuđena sam. Sinoć je bilo sve u redu, ali sada kada je došao taj trenutak... Nije to nikakav strah. Nema straha zato što je želja veća od svakog straha. Ja kada nešto poželim, to i ostvarim, tako da eto, došao je taj trenutak. Samo da sve protekne u najboljem redu i sve će biti ok - rekla je ona i dodala:

- Kao i svaka operacija - par dana će biti malo nezgodno, ali za mesec dana sam kao nova.

Marinkovićeva je ovaj zahvat dugo planirala i priznala je da joj je ovo bila velika želja:

Foto: S.S.

 

- Jeste mi velika želja zato što sam negde uvek imala to u glavi da uradim zadnjicu. Naravno da neću preterati da to bude degutantno. Kažu ljudi da postoji lakši put poput teretane, ali ja stvarno nemam vremena za to. Tako da, ovo je moja odluka. Smatram da svako sa svojim telom može da radi ono što poželi - rekla je ona, a na komentare onih koji tvrde da je preterala Maja je poručila:

- Ma mene to ne interesuje. Može da priča šta ko hoće. Ako im se ne sviđa ne moraju da me gledaju.

Starleta ni ovaj put nije žalila novac kada je u pitanju izgled, pa je za operaciju izdvojila pozamašnu svotu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Platila sam 4.500 evra. Ne volim da pričam o parama, ali ako me već pitate - toliko. Operaciju sam platila ja, od honorara iz "Zadruge".

Maja je progovorila i o ulasku u novu sezonu rijalitija koja će poneti naziv "Elita".

- Želim prvo ovo da protekne u najboljem redu, pa otom-potom.

Majin otac, Radomir Taki Marinković, sve vreme je stajao sa strane, vidno nervozan zato što mu ćerka jedinica opet ide pod nož.

- Taki je pod stresom, celo jutro ne progovara, to mi je dovoljno da shvatim koliko je sati - prokomentarisala je starleta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija