13.09.2023.

15:04

Foto: ATAIMAGES/Informer

Džet set

"Ko je čovek, nemojte me maltretirati?!", Marija Šerifović o Desingerici, otvoreno komentarisala kontroverznog repera! (VIDEO)

Marija je najpre istakla da je šokirana pojavama na javnoj sceni koje su dominirale ovog leta: 

Informer

- Umorna sam od svega što slušamo i od svega čemu pažnju pridajete. To nije zdravo - kazala je Marija čim se obratila novinarima ispred Grandovog studija.

Pevačica je pre nekoliko dana proslavila rođendan svoje majke Verice Šerifović koju je iznenadila prelepom tortom:

- Nije očekivala iznenađenje jer sam mnogo zauzeta, ali na nekim mestima zaista morate biti u pravo vreme. Verka je napunila 60 godina i to je dočekala kao jedna srećna penzionerka.

Informer

Na pitanje novinara da li će menjati svoje ponašanje prema novim takmičarima u "Zvezdama Granda", ona je odgovorila iskreno: 

- Ne znam, biću svoja i mislim da je to najvažnije. Nekad i mi kažemo:"Ma neka prođe", ali onda kad razmislim bolje, kažem: "Ma ne može, idi čoveče u neku pekaru, radi". Svi hoće da budu pevači, a vi im to omogućavate - naljutila se Šerifovićeva na medije.

Informer

Novinari su potom još više razbesneli Mariju koju su pitali kako će reagovati ako neko od takmičara otpeva Desingericinu pesmu:

- Ne znam ko su ljudi, ne znam koja je pesma, meni muzika služi da me razveseli, rasplače - ogradila se pevačica, ali je na direktno pitanje o Desingerici izjavila:

- Ko je čovek? Nemojte me maltretirati! Ja smatram da ispod ovog neba ima mesta za svakoga, što srpska muzička scena i pokazuje, ali ja biram šta slušam, šta pevam i šta komentarišem. Takođe, vodim računa šta plasiram svojoj civilizovanoj publici - zaključila je Šerifovićeva.