13.09.2023.

15:58

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

(VIDEO) Da nije bilo Granda ne bi bilo ni Aleksandre ni Milice! Popović o iskreno o uspesima svojih pevačica, otkrio i promene koncepta nove sezone ZG

Popović je za narednu sezonu pripremio velike promene i izmenio čitav koncept takmičenja, koji do sada nikada nije viđen u našoj zemlji. 

Kako je naveo u takmičenju će biti kandidati koji su izabrani od strane žirija i njihovi izazivači koji će se boriti za svoje mesto. 

- Ova sezona se razlikuje od svih prošlih sezona, jer imamo kandidate koji su izabrali mentori i kandidate koji su izazivači. Svaki mentor ima četiri muška kandidata i četiri ženska. Isto tako imamo i izazivače muški se takmiče sa muškima, ženski sa ženskima, imamo taster i tako se odlučuje ko ide dalje. Za promenu koncepta smo se odlučili jer godinama imamo isti koncept pa da bi bilo interesantnije i zanimljivije, ovaj koncept nikada u našoj zemlji nije ni bio. Izabrani kandidati njih 32 su oni koji su došli do finala i dajemo im priliku za nešto još bolje i dalje, a ovih 96 novih izazivača videćemo kako će oni nadalje. Kazni u toku takmičenja neće biti, desilo možda u poslednjih nekoliko godina da smo dvoje troje diskvalifikovali zbog ponašanja. 

Informer

Uskoro je dve godine od smrti Marine Tucaković, pa se Popović dotakao i toga kako estrada i na koji način funkicioniše otkada nema najboljeg tekstopisca.  

- Teško je, Marina je bila genije nešto najbolje što je zemlja ikada imala. Ona je napisalal more hitova za Lepu Brenu i "Slatki greh", bez nje ne znam stvarno kako sada stvari funkcionišu jer je bila najbolji tetkstopisac. 

Informer

Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Tea Tairović napravile su velike karijere, a potekle su baš iz Popovićevog jata. Uskoro će Milica i Aleksandra održati i svoje solističke koncerte u Areni.

- Da nije bilo Granda i Grand produkcije ne bi bilo ni Milice ni Aleksandre. Obe su jako uspele i drago mi je što će baš one sada napraviti koncerte u Areni. Tea izašala iz ZG, pa kakav je odličan koncert imala na Tašmajdanu - rekao je Saša.