22.09.2023.

18:30

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Sloba i Jelena posetili šabački vašar! Radanovićka nasmejala sve svojom objavom na mrežama: "Nijedno dete nismo izgubili" (FOTO)

Pevač Slobodan Radanović posetio je zajedno sa suprugom Jelenom, njihovim sinom Damjanom i Radanovićkinim naslednicima iz prvog braka, čuveni vašar u Šapcu. 

Jelena se oglasila sa svom Instagram profilu i pokazala kako je bilo na vašaru. Naime, Sloba i Jelena su opušteno hodali kroz masu i uživali u atmosferi, a pevačeva supruga je imala šaljiv komentar na račun svog izgleda. 

Informer

 

- Zašto kada nosim bebu izbacim stomak i hodam kao foka? Pa zato što beba ima 11 kilograma - napisala je ona na fotografiji.

Jelena ja zetim podelila još jednu fotografiju na kojoj se vidi kako je okružena decom. 

Informer

 

- I tako smo mi sa četvoro dece bili na šabačkom vašaru i nijedno nismo izgubili - napisala je Jelena.

Podsetimo, pevač Slobodan Radanović, zajedno sa suprugom Jelenom, gradi ogromnu vilu u Slankamenu. Novi dom u kom će živeti Sloba i njegova porodica, sin Damjan, supruga Jelena i njena deca iz prvog braka, prostire se na preko 300 kvadratnih metara.

Vila je na dva sprata i ima prelep pogled na reku. Prvi sprat je većinom u staklu i ima ogromnu terasu celom dužinom, koja je ograđena drvenom ogradom.