• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.09.2023

12:00

Ovim je rekla sve što misli o Jeleni! Majka Slobe Radanovića šokirala gestom prema snaji!

ATAIMAGES

Estrada

Ovim je rekla sve što misli o Jeleni! Majka Slobe Radanovića šokirala gestom prema snaji!

Podeli vest

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi, a odnos između Jelene i njegove majke Draginje je takođe idealan!

Sloba i Jelena ne kriju koliko su im važni zajednički trenuci i porodični odnosi, a svako slobodno vreme provode u krugu familije. 

Nedavno je Sloba zapevao za Jeleninog deku i učinio je najsrećnijom, a sada se njegova majka "odužila".

Foto: Printscreen/Instagram

 

Odnos Slobine supruge i njegove majke je takođe jedan od primera idealnog, iako je poznato da između svekrve i snaje u velikom broju slučajeva postoji doza netrpeljivosti. Međutim, ovog puta su svima zadale domaći zadatak.

Naime, pevačeva majka je putem video poziva zapevala samo za Jelenu, a svima je postalo jasno na koga je Radanović nasledio talenat za muziku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija