04.10.2023.

17:12

Foto: Informer

Džet set

"Drago mi je zbog Prije", Karleuša ponovo spomenula Aleksandru, na trenutak delovalo kao da će da je pohvali

Jeleni je danas stigao komentar jedne žene koja je iskazala svoje mišljenje o pop divi i njenoj karijeri, na šta je Karleuša srdačno odgovorila i ponovo se osvrnula na uspeh Aleksandre Prijović.

Informer

- Hvala ti. I meni je drago i zbog Prije i zbog svačijeg uspeha. Ona, niti bilo ko, ne treba da se poredi sa mnom jer iza mene stoji 30 godina velike karijere, svetski pristup i pionirski hrabar rad. Jedno ne treba da isključuje drugo. Neka svako peva i radi, a vreme je to koje pokaže ko koliko vredi i po čemu će biti upamćen. A mene ne treba žaliti što radim u sredini koja je zatucana, zato što postoji ogroman broj ljudi koji to cene, zbog njih (zbog vas) sam ovde gde jesam - napisala je Karleuša, a celu objavu pogledajte ispod.

Informer

Inače, Ceca je na prvom Prijinom koncertu potkačila Karleušu zbog ovoga.

- Došla sam da podržim ovu treš muziku što narod obožava i da budem 2001. na koncertu za koji je prodato preko 50.000 karata. To je za svaku pohvalu i podršku, baš mi je drago. Znam kako se oseća, da je preuzbuđena i da je verovatno najsrećnija na svetu. Uvek sam bila tu da je podržim - istakla je Ražnatovićka, a kada su Seku Aleksić pitali o tome, rekla je sledeće:

- Nemam pojma. Ono što ja izvodim je narodna muzika. Nije ni zabavno, ni pop, ni folk... Moj album je izašao 2002. godine, ja sam pevač dvehiljaditih i moja muzika se i danas sluša - rekla je Seka Aleksić.