• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2023

14:23

"Tresla sam se, bila sam mokra" Aleksandra Prijović otkrila šta se dešavalo iza bine, pre početka koncerta bila u agoniji!

IM Live Production

Estrada

"Tresla sam se, bila sam mokra" Aleksandra Prijović otkrila šta se dešavalo iza bine, pre početka koncerta bila u agoniji!

Podeli vest

Tri uzastopna koncerta koje je Aleksandra Prijović održala u krcatoj beogradskoj Areni već danima su glavna tema kako u medijima, tako i među hiljadama oduševljenih slušalaca koji su bili deo ovog spektakla.

I konačno, nakon neverovatnog uspeha oglasila se i Prija koja je sumirala utiske, ne krijući da da je imala veliku tremu, ali i odgovornost.

Foto: Printscreen

 

- Tresla sam se ceo dan. Bila sam mokra, nisam mogla da se smirim. Noć pred koncert sam bila super. Očigledno nisam bila svesna da je meni sutra koncert. Svi oko mene su bili pod stresom. Pitali su me kako ću spavati i kako se osećam. Posle svih tih pitanja počela sam i ja da razmišljam i nisam mogla da zaspim. Tada kada sam dobila tremu, do samog izlaska ona nije prestajala. Kada sam izašla i posle prve pesme shvatila sam šta mi se dešava, nekako ne mogu da kažem da je prestala trema, ali ljubav koju sam dobila i podršku od ljudi koji su došli na koncert, dali su mi vetar u leđa. Imala sam osećaj posle prve pesme kao da mi je to stoti, a ne prvi koncert u životu - rekla je pevačica za „Extra FM“.

Iako je već godinama deo estrade i pravi je majstor svog zanata Prija priznaje da nije mogla da savlada tremu te da se tokom cele večeri bukvalno tresla.

Foto: Live Production

 

Razmišljala sam kako ću da šta kažem. Ruke su mi se tresle i bile mokre. Svi su me oko podržavali. Ali kada sam čula vrisak publike i kada su se svetla ugasila, mislila sam – kraj. Ali bilo je divno. Kada sam mislila da ne može biti bolje, desilo se drugo veče koje je bilo spektakluarno, pa onda treće. Bilo je vrlo emotivno. Nisam mogla da se kontrolišem. Rekla sam na prvom koncertu da ne želim da kontrolišem emocije. Toliko su me emocije radile da sam mogla da preplačem ceo koncert. Suzdržavala sam se da ne plačem sve vreme. Uvek su bili neki emotivni momenti i nisam mogla da sakrijem kako se osećam - priznala je Aleksandra ne krijući da je i sada obuzmiu neverovatne emocije kada pogleda videe sa svog koncerta:

- Kada pustim neki snimak sa koncerta ja odmah počnem da plačem. Sve proživljavam ponovo ono što mi se izdešavalo tokom te tri večeri i stvarno je fascinantno.

Osim vernih fanova i ljubitelja njene muzike, Prija je jedna od retkih koju su podržale gotovo sve kolege sa estradne scene, a brojne zvezde bodrile su je iz prvih redova krcate Arene.

Foto: Informer

 

- Ne mogu da opišem rečima sve ono što sam osetila tokom sve tri večeri. Ne mogu da dočekam sve ostale koncerte. Mislila sam pošto stojiš na bini i gledaš sve te ljude nemaš osećaj kako je njima dole, kakvi su utisci. Ali kada sam sela sa kolegama, prijateljima, porodicom i kada sam videla kakvi su njihovi utisci bila sam u šoku. Svi su pozitivni komentari - rekla je Prija.

Gostovanje lepe Brene na Prijinom koncertu oduševilo je sve, a trenutak kada su pevačice zapevale sa suzama u očima mnogi su ocenili kao istorijski, bar kada je reč o muzičkoj sceni.

- Neverovatno šta je život, da ja stojim na bini sa Lepom Brenom. Ona je potpuno drugačija privatno, kao i svako od nas. Normalna žena, brine o svima nama. Sa Filipom sam osam godina godina i ja nemam osećaj da sedim sa Brenom. Posle tog nastupa sam shvatila da je Lepa Brena izašla na scenu. Hvala je na podršci i srećna sam što je bila tu i uživale smo. Zauvek ću imati snimak kada je Brena izašla da peva sa mnom. Srećna sam što živim u vremenu Lepe Brene - rekla je Aleksandra za emisiju “Dešava se”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija