05.10.2023.

07:30

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Prija po honoraru stigla i Cecu! Posle tri Arene pevačica jedna od najtraženijih u regionu!

Aleksandra se, kako tvrde izvori koji se bave zakazivanjem nastupa, izjednačila sa novogodišnjim honorarom koji uzima Svetlana Ceca Ražnatović. Prija će u najluđoj noći zaraditi čak 100.000 evra, koliko uzima i njena koleginica, a od muškaraca tim honorarom mogu da se pohvale samo Zdravko Čolić i Dino Merlin.

Informer

 

Inače, Prijovićkina ranija cena za novogodišnji nastup bila je 50.000 evra, što govori da je posle tri spektakla na kojem ju je slušalo i gledalo blizu 60.000 ljudi duplirala svoj honorar. Ona će 2024. godinu dočekati radno u Beogradu.

I za ove "obične" vikend nastupe njena cena je skočila. Do sada je bila plaćena između 15.000 i 20.000 evra po nastupu, a sada je cena od 25.000 do 30.000 evra za veče.

Informer

 

Prijovićka nije zaludela samo beogradsku publiku. Za njom vlada pomama na prostoru cele bivše Jugoslavije. Vole je i u Hrvatskoj, pa će i u Zagrebu održati čak četiri koncerta u tamošnjoj areni. Za poslednji koncert u nizu karte su planule za 24 sata. Ona je zakazala i velike koncerte u sarajevskoj "Zetri" i tuzlanskom "Mejdanu", a otvorila je i drugi "Čair" u Nišu.

Prija je prva pevačica koja je potekla u "Zvezdama Granda" i održala koncert u Štark Areni.