06.10.2023.

15:42

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Reuters

Džet set

Kaja u Burdž Kalifi za tri minuta dobila 10.000 evra! Informer u Dubaiju, pevačica nastupila u najvišoj zgradi na svetu (FOTO)

Kaja Ostojić (40) u Burdž Kalifi je za tri minuta dobila 10.000 evra! Pop pevačica je prošlog vikenda nastupila u Dubaiju, a za njen nastup se tražila karta više. Osim vrtoglavog honorara, dobila je i veliki bakšiš!

Kaja je poslednjeg septembarskog dana nastupila u hotelu "Armani", koji se nalazi u Burdž Kalifi, i postala je i zvanično prva srpska pevačica koja je pevala u najvišoj zgradi na svetu, a Informer je jedini medij iz Srbije koji je tome svedočio. Ostojevićeva je ovim koncertom otvorila jesenju sezonu nastupa naših izvođača u ovoj arapskoj zemlji.

Informer

 

- Bojala sam se kako će sve proteći, jer je to ne samo najveća nego i najskuplja građevina na svetu i ja sam prva srpska pevačica koja je nastupila baš na toj ekskluzivnoj lokaciji. Organizacija je bila na najvišem nivou, ne samo da sam imala tretman prave svetske zvezde već sam imala i plesače, di-džeja iz Srbije, obezbeđenje oko bine, moje ime i fotografija su bili na svim led-ekranima, hostese su nosile zastave svih balkanskih zemalja... Bilo je prelepo, u šta ste i sami mogli da se uverite - rekla nam je Kaja po završetku nastupa, koji je trajao do četiri sata ujutru.

Informer

 

Iako nije praksa da se u arapskim zemljama na koncertima daje bakšiš pevačima i da se poručuju pesme, Kajin nastup je bio presedan. Ona je ispoštovala svakog ko joj se obratio i poručio pesmu, ali su i oni to obilato nagradili. Kaja je, kako saznajemo, za samo jednu pesmu dobila bakšiš od 10.000 evra! Na prve taktove numere "Htela bih", koja je ujedno i njen najveći hit, jedan Bosanac odrešio je kesu i zakitio ju je novčanicama.

- Nisam očekivala bakšiš, jer sam bila na bini, a ne između stolova. Ispred mene je bilo obezbeđenje i zaista im nije bilo lako da mi priđu. Ipak, oduševili su me i Srbi, i Bosanci, i Makedonci, i Crnogorci... Bilo je i mnogo Hrvata. Provela sam se kao nikad ranije, i uz to zaradila. Jedva čekam da me ponovo pozovu i da im opet pevam - rekla je pop zvezda za Informer.

Kaja je iskoristila boravak u Dubaiju i za mali predah od posla, pa je preko dana uživala na privatnim plažama, dok je uveče obišla neke od najpoznatijih noćnih klubova. Bila je smeštena u hotelu sa pet zvezdica, a u hotelskoj sobi su je dočekali šampanjac, voće i čokoladice s njenim likom!

Oborila rekord

Pre Kaje u organizaciji "Balkan mjuzik iventa" nastupili su Dženan Lončarević, Nikola Rokvić, Šako Polumenta, Viki Miljković, Peđa Blizanac, Peđa Medenica, Ana Bekuta i drugi, ali niko od njih nije napravio takvu žurku kao Ostojićeva. Iz organizacije kažu da se za njen nastup tražila karta više:
- Kaja je napravila najbolju atmosferu i ponela se kao pravi profesionalac. Ni pre ni za vreme nastupa ništa osim vode nije tražila. Pevala je i igrala više od tri sata, gotovo bez pauze. Publika oseti kada im se pevač daje nesebično i iz srca, i to zna da nagradi.