• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.Grk

29.09.2023

15:15

"Da sam se za njega udala ne bih imala probleme i pauze" Kaja umalo da postane Đogani, a onda joj je Vesna pomrsila konce

insider/shutterstock

Estrada

"Da sam se za njega udala ne bih imala probleme i pauze" Kaja umalo da postane Đogani, a onda joj je Vesna pomrsila konce

Podeli vest

Ostojićeva otkrila manje poznate detalje iz privatnog života.

Kaja Ostojić je svojevremerno priznala da je ona trebalo da bude na mestu Vesne Đogani. Naime, nakon što su se Đole Đogani i Slađa Delibašić razveli, Kaja je trebalo da postane deo grupe „Đogani fantastiko”. Međutim, umesto nje Đole je odabrao Vesnu, svoju sadašnju suprugu.

Foto: ATAIMAGES

 

Kaja je otkrila da i dan-danas žali što nije deo ove dens grupe i što se Đole nije oženio njome. 

- Da, previše mi je žao. Da sam ja postala pevačica te grupe, bila bih udata za Đoleta i sad bi neko definitivno brinuo o mojoj karijeri i o meni, jer sam ja sama brinula i o karijeri i o sebi. A da sam s njim, ne bih imala pauze i probleme koje sam pravila - rekla je Kaja kroz smeh tokom gostovanja u jednoj emisiji. 

Foto: ATAIMAGES

 

S druge strane, Đole je uputio sve komplimente na Kajin račun.

- Mislim da da. Ona je bila u to vreme najbolja. Lepa i mlada, baš sam pratio njen rad, bio sam oduševljen njom. Međutim, tada se pojavila Vesna i ja sam nju izabrao. Takvi umetnici koji znaju samo da pevaju, njima fali čovek koji će da ih vodi kroz život. Kaja je dobra pevačica, nema tu šta. Da je stvarno bila sa mnom, ona bi bila pažena i mažena i dobra kao Vesna jer, iako ja kontrolišem Vesnu, isto tako joj dajem prostora da se sama izgradi - kazao je on, prenosi „Kurir", a Đogani je potom dodao da je s nesuđenom članicom svog sastava u odličnim odnosima. 

- S Kajom kad se sretnem, uvek se lepo ispričamo. Poznajemo se dugo, znam i njenu porodicu, tako da, eto, zahvaljujem joj se na ovom komentaru, šta drugo da kažem - rekao je Đogani.

Foto: ATAIMAGES

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija