17.10.2023.

12:46

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Snežana Borjan pokrenula novi biznis! Saša Kovačević u elegantnom odelu, Kaća Grujić isprsila grudi, a od Ane Rajković ovo niko nije očekivao (FOTO)

Supruga našeg fudbalera Milana Borjana i golmana Crvene zvezde, Snežana Borjan, okupila je danas brojne poznat ličnosti na otvaranju svog salona.

Informer

 

Snežana je blistala u skroz beloj kombinaciji, a ništa manje pažnje od nje nisu privukle ni ostale dame, koje su večeras došle da joj pruže podršku.

Informer

 

Među prvima stigla je pevačica Ana Sević, koja je imala bordo rolku i nju je uparila sa istim karminom i torbicom, dok se dole odlučila za bež pantalone i vrtoglavo visoke štikle, a ceo stajling upotpunila je plavim krznenim prslukom.

Informer

 

Zatim je došla je pevačica Katarina Grujić. Ona je blistala u skroz crnoj elegantnoj kombinaciji, a svima je odmah u oči upao njen bujni dekolte.

Informer

 

Ono što je sve začudilo jeste stajling Ane Rajković, koja je došla zakopčana do grla, obzirom da smo navikli da je viđamo u izazovnim izdanjima.

Informer

 

I pevačica Ilda Šaulić došla je da podrži Snežanu Borjan, a ona se večeras operedelila za svedenu kombinaciju, dok joj je društvo pravio Saša Kovačević koji je za ovu priliku odabrao elegantno, plavo odelo.