27.10.2023.

07:00

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Otac mi je udario šamar kada je video listu momaka!" Suzana u emisiji "ESTRADAnje" otkrila pojedinosti o ljubavnom životu (VIDEO)

Suzana Mančić bila je prva gošća u emisiji "ESTRADanje" kod našeg voditelja Milija Čolića. Proslavljena voditeljka je Miliju otvorila dušu i ispričala pojedinosti iz svog života u koje javnost nije bila upućena. 

Naime, Suzana je otkrila da je kao tinajdžerka mislila da će imati 100 momaka, ali da je te maštarije prekinuo njen otac koji je pronašao blok u kojem je pisala imena momaka koji su joj se sviđali, zbog čega je burno reagovao. 

Informer

 

- Takva mi je sudbina bila, stalno gužva ispred gola. Kada sam bila jako mlada, zamišljala sam da li ću imati 100 muškaraca u svom životu. Ne verujem da sam ih imala baš 100, ali tata moj je našao taj blok, tu sam imala ispisanih sedam momaka. To su bile one prve simpatije. Kada je tata našao taj blok i kada mi je zavalio šljagu, više sam prestala da razmišljam o broju. Bila sam tinejdžerka tada, možda sam imala 14 godina najviše. U tu beležnicu sam pisala samo ko mi se sviđao, šta je moglo da bude sa nekim kad sam imala 14 godina. Bio je poneki poljubac - rekla je Suzana. 

Mančićeva je u emisiji ispričala da se seća svog prvog poljupca, ali da je zanimljivo to što je pobegla sa istog jer se uplašila. 

Informer

 

- Zanimljivo je to što sam ja pobegla sa svog prvog poljupca, uplašila sam se, a bila sam tako zaljubljena u tog momka. Sećam se da je bio dan, jer nisam mogla da se viđam uveče, a on, visok, plav, lep, malo stariji od mene i zagrlio me, a mi šetamo. Naginje se on ka meni, ja vidim da će da me poljubi i meni je samo kroz glavu prošlo šta će tata da mi kaže, samo sam pobegla od dečka - ispričala je Suzana u emisiji "ESTRADAnje". 

Emisiju "ESTRADAnje" možete gledati svakog četvrtka u 22:30 na Informet TV, kao i u repriznim terminima.