• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/S. M.

24.10.2023

11:12

"Na gubitku je onaj ko ne dođe u Estradanje" Mili Čolić o emisiji koja će se emitovati na Informer TV

Miloš Rafailović

Estrada

"Na gubitku je onaj ko ne dođe u Estradanje" Mili Čolić o emisiji koja će se emitovati na Informer TV

Podeli vest

Gubi svako ko ne dođe u "Estradanje", jer pevača je mnogo, a ja sam jedan, kaže Mili Čolić, autor i voditelj emisije koja će se emitovati svakog četvrtka u 22.30 na Informer televiziji!

U susret premijernoj epizodi Čolić nam je otkrio po čemu će se njegova emisija razlikovati od svih drugih šou-biz emisija.

Foto: Miloš Rafailović

 

- U poređenju sa "Estradanjem" koje se emitovalo pre pet godina, sada kreiram format koji se samo isto zove, jer je to i naziv mog bloga i kolumne koji postoje više od pet godina. Novo "Estradanje" traje sat i po vremena i ima 10 posebnih segmenata u kojima, pored gosta, učestvuje i običan ali talentovan svet koji se ne libi da se pojavi pred televizijskim kamerama. Najavna špica je veoma interesantan detalj novog koncepta. Režirao ju je Dejan Milićević i predstavlja odu jednoj šou-biznis estetici i trendu koji je zauvek izmenio estetske okvire srpske estrade. Glavna razlika moje i ostalih emisija sličnog sadržaja je u tome što kao autor akcenat stavljam na estradnu fenomenologiju i insistiram na tome da emisije koje uređujem i vodim moraju da imaju jasan koncept - objasnio je Mili i dodao da se o scenografiji za njegovu emisiju posebno vodilo računa:

Foto: Miloš Rafailović

 

- Studio je pun glamuroznih, kič i kemp detalja, a zlatni lavovi i tigrovi simbolizuju glamur bez kog je nezamisliva šou-biznis scena. U scenografiju sam implementirao i ono što se meni dopada kada je u pitanju vizuelni identitet.

Kod mene su svi dobrodošli


Mili ističe da u njegovoj emisiji neće biti cenzure i da će biti srećan ako razgovara čak i sa onima sa kojima nije u dobrim odnosima:
- U studio neće ući samo onaj ko ne želi. Imam listu želja, ali ne bih je javno navodio osim što bih naglasio da se na njoj nalazi mnogo više žena iz javnog života Srbije nego muškaraca. Takođe, u "Estradanje" neće dolaziti samo pevači i pevačice, jer ova emisija ima mnogo širi koncept i simboličku ravan.

Foto: Miloš Rafailović

 

Mili Čolić važi za voditelja oštrog jezika, pa se mnogi libe da dođu u njegovu emisiju. Ipak, voditelj naglašava da su samo oni koji odbiju njegov poziv na gubitku.
- Siguran sam da mnogi zaziru da sednu naspram mene jer sam iskren i potkovan znanjem o istoriji domaće i regionalne estrade. Ne libim se da pitam sve što me zanima u nadi da dobijem iskren, duhovit ili ekskluzivan odgovor. Detalji i tajne iz privatnog života javnih ličnosti dođu samo kao tačka na "i", ali ja ih nikada ne potežem ako za tim nema potrebe i smisla. Važno je biti deo "Estradanja", na gubitku je onaj ko ne želi da dođe kod mene, nisam ja. Pevača i pevačica je mnogo, ali originalnih i posebnih novinara i autora u današnje vreme gotovo da i nema. Mene ne podnose samo oni koji nisu kadri da čuju kritiku. Po ćoškovima čujem da su mnogi ljuti, pa njihova imena ne mogu da pominjem. Provereno znam da su na mene ljute pevačica Ivana Selakov i kompozitorka Sara Milutinović. Sara mi je to i lično u lice rekla, što veoma cenim i poštujem - naglašava Čolić, koji nam je zagolicao maštu odgovorom na pitanje ko je njegov prvi gost i zašto "Estradanje" ne treba da se propušta:
- Zato što četvrtkom na drugim televizijama nema šta da se gleda. Zato što će "Estradanje" biti interesantno, originalno, drugačije, puno konstatacija, provokativnih pitanja, pesme, smeha, ali i pomalo sete i suza. Prva gošća biće dama koja je skoro 50 godina aktivan član javne scene eks-Jugoslavije i Srbije, ali neću vam otkriti o kome je reč. Gledajte.

Foto: Miloš Rafailović

 

 

Kesiću neću davati reklamu


Mili Čolić je nedavno bio predmet izrugivanja u emisiji "24 minuta" zbog toga što radi na televiziji Informer. On kaže da se likom i delom Zorana Kesića u svojoj emisiji neće baviti.
- Zahvalio bih se scenarističkom timu pomenute emisije kojima sam bio inspiracija da voditelju napišu tekst koji je pročitao s "idiota". Ne planiram da dajem odgovore jer u svojoj emisiji želim da promovišem svoje goste, svoje saradnike i sebe. Reklama u "Estradanju" ne mora da se plati, ali ne može baš svako da je dobije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Što je gore građanima Srbije, to opozicija više trlja ruke! Oni su spremni da bace pod noge sve što je srpsko!
Live TV

Što je gore građanima Srbije, to opozicija više trlja ruke! Oni su spremni da bace pod noge sve što je srpsko!

Specijalni predizborni program na Informer TV! Izborna tišina počinje tačno u ponoć. Za dva dana, u nedelju čekaju nas izbori. U pitanju su loklani izbori, ali su oni suštinski nacionalno važni. Jako je važno da svi razumemo važnost ovih izbora i da svi zajedno donesemo odluku hoćemo li u budućnost ili u prošlost. Gost u Informer Kolegijumu je narodni poslanik Vladimir Đukanović, dok su u studiju Informera gosti bili Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa i Uglješa Mrdić, član GO SNS.

30.05.2024

23:41

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)
Live TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)

Upravo je završen miting u Nišu. Čini se da opozicija pokušava da zbuni birače ne bi li ti birači doneli pogrešnu odluku. Tema Informer specijala bili su izbori 2. juna. Na ovu temu govorili su Biljana Pantić Pilja, član Predstavništva SNS-a, prof. dr Stevica Deđanski, analitičar, Miljan Jovićević, analitičar, Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik SNS-a.

30.05.2024

19:56

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)
Live TV

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)

Rezolucija o takozvanom genocidu u Srebrenici kao i izbori 2. juna i dalje su najaktuelnije teme. Situacija na KiM takođe ima nacionalni značaj. Na sve ove teme u "Info danu" govorili su bivši premijer Srbije Nikola Šainović, glavni urednik RT Balkan Nikola Vrzić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program uključio se i Predrag Maslar, predsednik opštine Arilje koji je govorio o tome šta je učinjeno u ovoj opštini u poslednje četiri godine, ali i koji su planovi za naredne četiri.

30.05.2024

16:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija