27.10.2023.

23:45

Foto: Igor Živković/Promo

Džet set

"Imam seks samo uz Cecine pesme!" Elektra Elit otkrila tajne iz spavaće sobe

Kontroverzna pevačica i prostitutka Elektra Elit ne prestaje svojim izjavama da zabavlja i u isto vreme šokira javnost. Transrodna estradna radnica ovaj put je pred kamerama Informer televizije bez zadrške navela spisak pesama uz koje najčešće upražnjava seks.

Informer

 

- Prva pesma je "39,2 toliko topla sam ja", zatim "Pazi s kime spavaš"... Na pamet mi pada samo Svetlana. Eto, je*em se samo uz Cecine pesme - rekla je Elektra, koja je po ko zna koji put naglasila da najviše voli i da pristaje samo na žestok i grub seksualni odnos:

- Od poza u krevetu najviše volim "69" i "dogi stil", kao kada se pare psi.

Da u njenoj ličnosti postoje i karakteristike romantične osobe, Elektra je dokazala navodeći mesta na telu na kojima muškarac treba da ljubi ženu:

Informer

 

- Pravi muškarac ženu treba da ljubi u vrat i grudi, a ako je ta žena dama, onda treba da je ljubi u ruku - poentirala je pevačica i prostitutka u emisiji "Estradanje" gostujući u leksikonskoj rubrici "3x3". Elektra je najavila i promociju svoje knjige, kao i puštanje u prodaju svojih kondoma na čijoj proizvodnji radi poslednjih godinu dana.