• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2023

17:50

Ojdanić otkrio najveće švalere naše scene! Elektra Elit za noć sa klijentom ubira malo bogatstvo! (VIDEO)

Informer

Live TV

Ojdanić otkrio najveće švalere naše scene! Elektra Elit za noć sa klijentom ubira malo bogatstvo! (VIDEO)

Podeli vest

Skandal majstore domaće scene i život seksualnih radnika u inostranstvu u emisiji Pre večere, komentarisali su gosti, folk pevač Era Ojdanić, prostitutka i pevačica Elektra Elit i novinar Srđan Zelembaba Zele.

Folk pevač Era Ojdanić naveo je kako smatra da je najveći švaler domaće scene bio Milovan Ilić Minimaks koji je mogao da ima koju god ženu je hteo. 

- Najveći skandal majstor današnjice sam ja, kada sam bio mali bio sam nestašan i nije me držalo mesto. Kad sam jednom prilikom putovao u Australiju, imao priliku da sretnem najlepše devojke sa naših prostora koje su se tamo opredelile za prostituciju. Najveći švaler naše scene bio je Milovan Ilić Minimaks koji je mogao prstom da bira ženu koja mu se sviđa - rekao je Ojdanić.

 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Era Ojdanić

 

Prostitutka i pevačica Elektra Elit istakla je da je njen najredovniji klijent ,stariji gospodin od 84 godine koji joj plaća 3000 franaka samo za razgovor bez preterane intimnosti.

Za tri godine moje karijere u Srbiji, jedino sam imala okršaj sa Vendi, ali sem toga nisam imala neprijatnosti. Elitna prostitutka ne postoji, to je samo epitet na Balkanu, međutim postoje elitni klijenti. Najveću podršku imam od svoje bivše supruge i dece, u hotelu gde  poslujem, nemam dodira sa drugim devojkama koje se bave prostitucijom, sem što mi plaćaju za sobu. Muškarci se najviše lože na žene koje su poznate. Moj najredovniji klijent je stariji gospodin od 84 godine, koji za veče plaća 3000 franaka, samo da bi pričali bez ikakve intimnosti. Puno naših pevačica žive život prostitutki iako to nisu, jer su se udale za mučkarce koji ih tretiraju kao da su im makroi - rekla je Elektra.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Elektra Elit i Srđan Zelembaba Zele

 

Novinar Srđan Zelembaba Zele objasnio je kako su pojedini skandali scenirani, jer postoje ljudi koji žele po svaku scenu da se nađu u žiži javnosti i interesovanja.

- Svaka javna ličnost je potencijalni skandal majstor, kao što su Jelena Karleuša i Aca Lukas. Imamo ljude koji žele da budu poznati pa nastoje da sceniraju skandale kako bi se probili. Kebin skandal u vezi vanbračnog sina je bio dugo aktuelan. Nekada su se skandali mnogo lakše krili, jer nije bilo društvenih mreža. Lepu Brenu je takođe pogodio skandal, kad su je slikali u toplesu pa ni nju to nije zaobišlo - rekao je Zelembaba.

 

Celu emisiju možete pogledati u videu:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija