29.10.2023.

10:48

Foto: Youtube prntscreen/Zvezde Granda, ATA Images

Džet set

Takmičar "Zvezda Granda" odustao od snimanja dva sata pred emisiju: Popović odmah reagovao: "Ovakav slučaj nismo imali"

U muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" Saša Popović je otkrio da je jedan takmičar odustao od snimanja dva sata pred emisiju.

Informer

 

Nakon nastupa duelista, Saša je objasnio da se u takmičenju pojavio kandidat koji je zamenio takmičara koji je odustao, a trebalo je da se pojavi na snimanju još jedne emisije "Zvezde Granda" na Košutnjaku. 

- Ovo je jedan slučaj koji nismo imali do sada, dva sata pre nego što je počelo snimanje emisije, kandidat iz Bosne, javio je da ne može da dođe i da je bolestan. To nije profesionalno, morao je ranije da nam javi. Jedan takmičar onda ne bi imao duelistu, mi smo gledali ko je iz Beograda i pozvali smo Gligorija sat vremena pred snimanje. Dečko je došao, a da nije imao matrice, on je na brzinu to sve uradio, svaka čast – rekao je Saša.

Informer

 

Marija je na samom početku istakla da je Gligorije bio dobar tokom nastupa, a da drugi kandidat nije pokazao ništa novo.

- S obzirom na to da je ovaj dečak ovako došao, sladak si, zanimljiv si, imaš neku lepu tinejdž energiju. Filip, okej, ali ništa više od toga - rekla je Marija.