02.11.2023.

11:15

Foto: Printscreen/Instagram, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Ono što smo Aca i ja doživeli, film ne može da dočara" Sonja se oglasila nakon najave Lukasovog ostvarenja


Kako je nedavno otkriveno, nećemo imati prilike da vidimo Sonjin i Acin odnos na filmu jer je odlučeno da njegove bivše žene neće biti zastupljene. Uprkos tome ona priznaje da svom bivšem suprugu želi veliki uspeh i da ne zna da li se njen lik pojavljuje:

Informer

- Ne znam da li mog lika ima u filmu, ne interesujem se previše oko toga. Ja najbolje znam šta smo mi prošli, to jedan film ne može da dočara. Ako se i pojavljujem, verujem da je on to uradio na lep način, kakav i treba - rekla nam je Sonja, pa nas je zanimalo da li će sutra doći na premijeru - kazala je Sonja i istakla da nema nameru da ide na premijeru filma:

- Zašto bih išla? Neću se pojaviti. Ide Viktorija, ona će biti predstavnik nas i naše porodice - otkrila nam je Vuksanovićka i svom bivšem suprugu poželela uspeh sa filmom.

- Želim mu da film bude najgledaniji, da postigne veliki uspeh, on to zaslužuje - rekla je Sonja.

Kada je reč o Lukasovom odnosu sa njenom ćerkom iz prvog braka Sofijom, Sonja kaže da je on - savršen.

- Sofija i Aca su u boljem odnosu nego on i ja. (smeh) Šalim se malo, stalno se poteže ta tema, a oni su zaista u super odnosu. Pored svega, naša porodica je i dalje impaktna - rekla je bivša supruga Ace Lukasa, Sonja Vuksanović.

Inače, Sonja i Aca su uglavnom u dobrim odnosima zbog ćerke Viktorije, a kako je folker jednom prilikom izjavio iako i letuju zajedno tom prilikom se mnogo svađaju:

- Sonja i ja idemo na more na pet-šest dana zbog našeg deteta. I prethodnih godina smo zajedno letovali. Ali ja spavam u jednom, a njih dve u drugom apartmanu. Sonja i ja nemamo se*s! Ponekad pomislim kako bi bilo lepo da opet budemo zajedno, pomisli i ona, ali nikada ne dođe do toga… - kazao je jednom prilikom Lukas.

Informer

Sudeći prema njegovim izjavama, ni odmor im ne prolazi bez svađa.

- Za tih nekoliko dana Sonja i ja se sto puta posvađamo! Nezgodni smo kada se dotaknemo prošlosti. Ona mi iznova prebacuje neke stvari, ali se trudim da je ne slušam. U početku mi je bilo čudno što zajedno idemo na odmor, ali sada mi je to u redu - priča Lukas.

Folker je rekao i da mu je jedino bitno da je Viktorija srećna, dok ga komentari javnosti ne zanimaju.

- Ne želim nikome ništa da objašnjavam. Neka svako tumači na svoj način. Sa Sonjom sam u super odnosima, ali na zajednička putovanja ne idem zbog nje, već zbog naše ćerke. Viktoriju volim najviše na svetu i sve ću učiniti za nju. Puno mi je srce kada vidim koliko je srećna i vesela kada smo zajedno - dodaje pevač.

Iako je Sonja dobila starateljstvo njihova ćerka više vremena prrovodi kod Lukasa.

- Nisam se borio za starateljstvo, jer smatram da dete treba da živi sa majkom. Ali moja ljubav prema Viktoriji je tolika da ona može da bira kod koga će, a više vremena provodi kod mene nego kod majke. Sa mnom je radnim danima, a kod Sonje ode za vikend. Mnogo je inteligentna. Kada vidi da Sonja i ja nismo u dobrim odnosima ili da njenoj majci nešto nije po volji, ne dozvoljava mi da ulazim kod njih u kuću. Kada je dovozim kod majke, kaže mi: ‘Nemoj, tata, da ulaziš, idem sama’. To radi samo da se nas dvoje ne bismo sreli i da ne bi ispao haos - zaključio je Aca za „Informer“.