04.11.2023.

10:55

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

Džet set

"Uhvatili su nam poglede": Unuk poznatog pevača o odnosu sa Radom Manojlović

Đorđe Đinović, unuk Cuneta Gojkovića, ispričao je sve o odnosu sa pevačicom Radmilom Manojlović nakon spekulacija da tu ima nečeg više od prijateljstva.

Informer

 

Đorđe je u emisiji "Grand Magazin" otkrio detalje odnosa sa Radom, ali je i ispričao kako su ga mediji povezali sa koleginicom.

Informer

 

- Nije prvi put da su pisali tako o meni, prvo je bilo da sam unuk slavnog pevača, a onda afera sa Radom Manojlović. Ona je zaista moja dobra prijateljica, bili smo na snimanju emisije, uhvatili su kadar gde smo se pogledali i onda se pisalo. Kada sam se probudio ujutru sačekali su me naslovi „Unuk slavnog pevača u vezi sa Radom Manojlović“ – rekao je on i istakao da su ga ovakvi naslovi pogodili, ali priznaje da je od tada počeo drugačije da gleda na karijeru.

Informer

 

- Ne mogu da kažem da mi je bilo prijatno, to je bio za mene šamar realnosti, promenio sam pristup karijeri i muzici. Mislio sam da je lako, ali na kraju nije lako – zaključio je Đinović.

Inače, Rada Manojlović je nedavno imala neprijatnu situaciju sa vlasnicima klubova u kojima je trebalo da nastupa, ali je zbog zdrastvenih razloga morala da ih otkaže.Pevačica je na društvenim mrežama napisala da neće održati nastupe zbog zdravstvenih razloga, ali i da su joj vlasnici klubova tražili da u tom stanju snimi video i da se na taj način obrati publici.