• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

22.06.2023

12:43

BUM! RADA ZA 43 NASTUPA UZELA 300.000 EVRA! Pevačica zadala domaći zadatak koleginicama!

printscreen

Estrada

BUM! RADA ZA 43 NASTUPA UZELA 300.000 EVRA! Pevačica zadala domaći zadatak koleginicama!

Podeli vest

Rada Manojlović ovoga leta biće jedna od najplaćenijih pevačica sa estrade, što potvrđuje spisak njenih zakazanih nastupa, a za 43 nastupa zaradiće oko 300.000 evra.

Krajem juna, kao i tokom jula i avgusta, ona već ima zakazane nastupe u klubovima i na privatnim veseljima koji se nalaze na različitim lokacijama u zemlji, regionu, na primorju i inostranstvu.

Rada Manojlović je "rezervisana" do kraja godine. 

Pevačica  po nastupu u proseku uzme po 7.000 evra, bez bakšiša, a kako već duže vreme nije izbacila nove pesme, očigledno je da njenoj publici to ne smeta. Poznato je da ona napuni svaki klub u kojem se pojavi i da je na njenim nastupima dobar provod zagarantovan, zbog toga i ne čudi što već ima toliko zakazanih tezgi tokom leta.

Foto: ATAIMAGES

Tekst potpisa

Podsetimo, Rada je nedavno bila u centru pažnje medija, jer je pevala na jednoj svadbi u Beogradu, gde je većina gostiju bila iz Slovenije. Napravila je sjajnu atmosferu, za šta je i odlično nagrađena. Svatovi su tada bili veoma veseli, plesali su non-stop oko Rade, a uz pesme su lomili čaše.

Gosti su ovog puta bili široke ruke, pa je celi podijum oko Manojlovićeve bio posut bakšišom. Bacili su na Radu preko 200.000 dinara, sve u novčanicama od 1.000 dinara. U jednom trenutku spremačice su zbog stakla od razbijenih čaša došle i počistile, a onda su veseli gosti uzeli đubrovnik i Radin bakšiš skupljali metlom, pa ga ponovo bacali na pevačicu.

Rada je bez problema nogom gurala novčanice na đubrovnik, pa posle i mahala parama po sali dok je pevala okupljenima, a sve ovo završilo je na društvenim mrežama.

Foto: ATAIMAGES

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 1 godinu

Poštujem uspješnost, ali koliki je porez državi platila? Radnicima u privredi, na ime raznoraznih doprinosa, se odbija 50% od bruto zarade. Znači, dotična je trebala na ime doprinosa, platiti 150.000 evra + porez na extra zaradu, što sumnjam da je uradila.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija